網紅帥港警卓Sir:香港警察是最後一道防線,不可以輸

255 回覆
19 Like 593 Dislike
香港可以沒有警察嗎?

絕對可以,一個繁榮而自律既公民社會,警察根本冇存在需要
香港警察可以退嗎?
除了721其他都不可以
似0
成班係到舉中指講粗口都吹都咁正直,又係寫比大陸人睇
仆街, 我認得佢
之前光復上水睇live佢失控咁兇手足, 叫人認撚住佢
要求香港真雙普選作為第二階段中美貿易協議一部份

https://petitions.whitehouse.gov/petition/appeal-add-genuine-dual-universal-suffrage-hong-kong-part-phase-2-agreement-between-us-and-china
要求香港真雙普選作為第二階段中美貿易協議一部份

而家美帝要求強国簽左第二階段先撤關稅
所以強国一定要被迫情況下同美帝簽協議
香港要搭順風車

另外, 所羅門聯署:

https://petitions.whitehouse.gov/petition/beijing-2022-winter-olympics-corporate-sponsors-dont-deserve-tax-benefits-so-dont-help-them-fund-ccp-propaganda-again
多謝晒比埋個名認證佢身分
比埋資料制裁名單點可以無佢份
自己隻屎眼都守唔住
收皮啦
佢靚仔?

真係十足十ricegum
屌你老母
好撚似大陸按摩 更衣室入面果啲大陸仔
唔喺以為自己好撚型下
其實popo d 所謂訪問 得新華社同CCTV 會採訪
你哋知唔知醜
好感人香港警察辛苦了

言下之意 打破警隊就贏
最尾果句先係重點
智力有問題
Sir咁夜仲上連登呀?
納粹一樣自以為正義
noted.
咁狗啲強力電筒點計,比狗扑濕晒點計
大陸最鐘意升呢d on9 坐中層,等到佢地以為自己好醒,之後好易汶走佢地。

上面成班公安仔都嫌呢隻靚仔做跟班都唔夠料
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞