網紅帥港警卓Sir:香港警察是最後一道防線,不可以輸

255 回覆
19 Like 593 Dislike
卓錦鵬接受記者採訪(1月14日攝)。新華社記者吳曉初攝
又幾眉清目秀wo
卓sir你今日有冇份喬裝示威者打自己友?
成個大陸locker仔樣

姐係按完骨幫老細刷鞋比杯水你搏貼士的大陸人
卓錦鵬與香港警隊結緣,起因於一條路遇的狗。

睇完呢句笑左一笑,然後無興趣再睇落去
支那樣
收大陸警察人工,ok?
真心幾靚仔
香港可以沒有警察嗎?

不能。

因為我們要為中共服務。

香港警察可以退嗎?

不能。

因為我們沒有工作就跟廢人無別。
有無俾劉公子食過?
帥港狗
屌你老母新華社你都貼出黎
三毛黎架你??
香港警察係香港既癌細胞
新華社

嗯上一頁
班狗而家溝唔到女係咪靠呢啲FF文同心意卡打飛機
睇少少啦:

卓錦鵬與香港警隊結緣,起因於一條路遇的狗
20歲出頭的他剛剛考下牌照,騎著摩托車,一條狗突然衝到大路上……
失去寵物的狗主人傷心至極,提出各種要求。於是卓錦鵬報警
警察看到現場情況,告訴卓錦鵬:你沒有責任。
車死咗狗所去做狗
警察看到現場情況,告訴卓錦鵬:你沒有責任。

條垃圾唔想開case姐
我個人上會全力推廣仇恨黑警既概念

無論黑警做乜都係有陰謀 唔會分析
無論黑警講乜都係大話 唔會分析
無論黑警有咩行動都係犯罪 唔會分析
無論黑警想做咩洗白都唔會原諒 只有死全家呢個結局 唔會分析
無論黑警係咪我自己既家屬 都會立即割席 我一齊死都無問題 唔會分析
無論係咩人支持黑警同情黑警都係我敵人 唔會分析

我會慢慢提倡俾身邊人 教我既後代 再叫佢地宣揚出去
生生世世永不原諒港共黑警
落地獄啦你班仆街

連杯曱甴都做唔到
唔好同人講你要光復香港
呢埋喺屋企訓教吧啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞