[唔倒數]PRODUCE48之曺柔理以外參加者後續及IONE討論區(496) 幾時Comeback

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
唔知佢點譯。人地vernalossom既意思係vernalization (春化現象) + blossom (開花)。台灣ptt有人譯春花社。
aks 改名冇理由咁有品味, 背後有高人
好地地用返英文咪好羅,硬係要幫人改中文名
有意見認為,aks改名就係整淡肥秋喺48 group既影子,淨返製作人既身份,所以公司改組後同肥秋無咩關係。aks本來就支援izone既日本活動,vernal都係重申多次啫。至於活動重心放邊,本來就係日韓兩邊走,我諗活動重啟既話都係相同模式。

呢排好多贊助,套衫剛剛收到,個袋仲羅住幫手賣廣告
Bloom iz
想拆散賣盤就真
但呢個應該有個暗示
ione同海外48gp同屬一公司
有可能會有移藉做法
bnk48 , Team TP當年都有日本成員過咗去
有可能當ione限定完解散再成立KOR48類似團
然後再搵人過去
就變相永續ione
到時尾尾白間美波爐石復活不是夢
有意見認為,aks改名就係整淡肥秋喺48 group既影子,淨返製作人既身份,所以公司改組後同肥秋無咩關係。aks本來就支援izone既日本活動,vernal都係重申多次啫。至於活動重心放邊,本來就係日韓兩邊走,我諗活動重啟既話都係相同模式。
但呢個應該有個暗示
ione同海外48gp同屬一公司
有可能會有移藉做法
bnk48 , Team TP當年都有日本成員過咗去
有可能當ione限定完解散再成立KOR48類似團
然後再搵人過去
就變相永續ione
到時尾尾白間美波爐石復活不是夢

肥秋又贏
咁咪無白間寫真囉
屌韓國班人有無咁保守啊
到時成隊影
隊長行先
佢地寧願比著超緊身衫都唔會露肉, 好奇特
呢招先醒,睇到IZ*ONE 架成功佢又想學,自己大把囡囡,拆散佢再係V社組限定團,糖水滾糖魚,再搵韓國幫手訓練再出道
屌哂你地班鹹濕仔 咪再意淫呀
大家諗多咗。aks唔會自己開韓國團,除非有韓國娛樂公司肯同aks買個專營權,吉本亦唔會借出白間ace畀第二團。
好乖乖
白間宣布畢業咪得囉
今日響機場成日玩個嘴
吉本畢業唔係要綁2年?
而家宣布差唔多
大家諗多咗。aks唔會自己開韓國團,除非有韓國娛樂公司肯同aks買個專營權,吉本亦唔會借出白間ace畀第二團。
白間宣布畢業咪得囉
吉本畢業唔係要綁2年?
而家宣布差唔多

嗱 依家吉本同cj合作緊 肥秋又同cj fd底(好似係)
玩移藉然後齊齊搵錢都唔係冇可能
齊齊搵一早放左人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞