[唔倒數]PRODUCE48之曺柔理以外參加者後續及IONE討論區(496) 幾時Comeback

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
團愛唔該去:https://lih.kg/1118238
唔放template?
IONE時期:
十五、Vlive 唔出聲無人理 唯一一次仲要係佢自己叫Sad Frog餵
十六、自九月一日起日日都有新面孔
十七、Nekkoya 練習片一個第三名嘅Vocal係Dance Break企C 仲要跳錯
十八、棒球賽公演 八婆撞我元英 Dance Break完就以為自己係C 唔係見到禾櫻轉去C位跳都唔知自己跳錯

十九、唔知佢想點,hi醬生日v 成堆人攬埋一夠得佢企左邊

二十、hi醬生日v 佢拎牙咬嘢仲要周圍吐,仲要一野撞走禾真,嗰粒嘢嚇到禾真之外,佢仲lur咗落啲匙羹到 btw佢推個膊頭出黎嗰下好似楊怡gif

二十一、La Vie en Rose初一位唔so偶校既人。發夠centre夢未啊!屌推夠真真走未啊

二十二、ENOZI Cam第二集 係nako仁美隔離打乞嚏仲唔捂口 有無衛生常識嫁

二十三、The Show下班訪問,其他人都擺緊首歌嘅開場pose,唯獨佢無啦啦發centre夢係後面行去中間

二十四、QT Show咁多鏡頭影住都撩牙

二十五、meet and greet 成班係塊透明牌度簽名 條八婆第2個簽 簽係中間右小小仲要勁大 塊牌咁細要簽12個名 仲要簽到咁大係咪玩野? 簽個名又要c?

搞到彩讌都唔知簽邊

二十六、開V講返La Vie En Rose活動最後一次FS啲野 到個八婆講野時 佢噤停全部人 要全部人留心聽佢講嘢 好大個官威
(詳:https://www.vlive.tv/video/99713 6:12)

二十七、偶像運動會當眾撩鼻
(以下照片可能令人情緒不安:https://na.cx/i/PL8HLUr.gif)
二十八、櫻係mail講佢成日係宿舍唱歌同播歌,歌聲環繞住成個宿舍,仁美大師就直接d,係節目爆佢朝早會好大聲聽歌嘈住人

二十九、蛙蛙係mail講佢係咁叫油b唔好講鬼故,但油b仲專登講黎嚇佢
三十、吃放vlive,油狗冇問過人就撈晒d料入牛肉度,睇下小天使個無奈樣

三十一、奈子生日V,娜B爆料,個八婆每日都蝦奈子

牙純既快人快語 一言道破
本討論區是韓國Mnet在2018年推出的選拔實境節目《Produce 48》撚鳩參加者同觀眾後,而推出的屌柒區

食屎啦mnet

除了曺柔理外,所有曾參與《Produce 48》的參加者皆可在此討論

190713 IZ*ONE 1ST CONCERT [EYES ON ME] in HONG KONG

"Companies made a consensus to maintain a girl group 'IZONE'."
"IZONE is now practicing for their comback"
同老解一樣 出坦克未
呢個順眼好多
留名
咁應該點都快過出老解嘅
櫻奈仲響日本happy緊 放緊假喎

btw, 新po留名
支爆
之前練緊,練左成個月
其實點解仲要排油油
反正大家都係繼續撐
撐同排油係兩樣嘢嚟
無排油
唔想咁多人同我爭油油
其實我第一日入黎就唔明排乜野😂雖然我唔推油,我無乜所謂,但上面d理據10個有8個都係cut 圖為排油而造出黎
100%認同 都唔知邊個為左屈油油作出黎
慰安章係嫁禍黎
一定係啲人移花接木
我油係無辜㗎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞