【I/A】Exos Heroes (2) - 1.19中環見【五大訴求 缺一不可】

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
湯神月塔典打
仲係好迷茫
唔知抽邊隻起手好
其實唔係分勁唔勁,而係每隻英都有佢嘅用處
當然有啲英好明顯係親生仔嚟,打乜都啱用(eg.木屬真5黑肉大叔)

你依兩隻都係5星坦嚟
前面鐵屬就啱打PVP
木屬嗰隻喵坦就啱打龍同塔

4星都有分真4同假4
但基本上你玩到咁上下就會齊圖鑑
假4假5抽又有合又有
真4真5靠合/UP池
同埋星期一到五、然後六日,六日副本都需要唔同嘅英先打到sp
基本上所有英你有多就將佢+到5,+5之後先拎去合

要咩英可以睇下依個六張表,慢慢練晒實無死
無嘅唔代表唔使練,因為塔有時要啲3星免疫角/AOE 0消耗角等

係,飛龍係龍線掛
唔需要起手,玩到咁上下,0課都照齊圖鑑(真5除外)
前排服先開到一百日,今日我抽到黑貓,齊咗假5圖鑒
頭15層AUTO
卡緊16唔想練啲原3
前10分鐘去左刷 個首抽好長
咁我繼續玩住先 希望唔好咁肝
咁想問下隊伍應該用咩陣型?
幾號位係坦之類
前期你未咁快有咁多角就唔使諗用咩陣住先
之後你抽到5星冰奶冰魔就谷佢哋輕鬆推
睇返你落乜
反正只係分前同後
4前1後
3前2後
2前3後
1前4後
奶同坦放前排
戰士法師放後排咁
角色太多好難分
另外想問戰鬥可唔可以關左d動畫?
好煩
望耐啲就認到
卡緊7
你無入台仔公會咩,佢哋成日些牙打法
冇入
你嗰d有冇位
要問會長,一係就係巴哈POST度排
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=35769&snA=14&tnum=6
有無話邊D 起手會舒服D 咁
岩岩見到整左個韓國ACC DL黎玩
玩左陣 發現隻game好岩我
我垃圾開局照玩
快手開局儲石等真五UP池實際好多
唔係Google ac就得啦咩
定巴打ios?
係咪無介紹錯先
非常好 最緊要唔肝 有得離線農野
係角色同埋合色果度仲未理解
我IOS
咁唔刷LU 玩完個教學抽完就開始
我一陣得閒寫個圖文版方便巴打睇
依隻game咩都好,係得韓文唔好
我見佢有裝備升星同角色升星
咁即係d裝唔係刷?係慢慢升上去?
裝唔係升星,係升lv上限
裝60lv之後就要食返60lv先會上62lv上限
武就60lv之後強化+0上+1 100% +1上+2 90%如此類推,依家我谷到+9上+10得10%,唔會爆,但升一次16萬,所以係長期窮
唔使刷啦,快手開局好鬼過,依家日日有免費10連
香港時間4點RE 一日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞