乜子華神有講反送中,反警暴,反政府咩?

127 回覆
59 Like 17 Dislike
問題班人綁架左,套戲唔收得,黃色經濟圈收皮
屌,你又要證明比藍絲睇,黃色經濟圈有得做,又唔洗要捧個無表態既,點證明係黃既人撐起個票房
洗撚咩屌你,用你個死人豬腦啦,點證明啊,你講完有成本做到咪建樓囉,仲有,證明嚟俾人睇?你真係有撚病咩,仲要證明俾理藍屍睇,明明有個荷蘭叻你睇,佢哋睇到都扮睇唔到,有撚用咩。你邏輯無,思考無,成個小學撚咁,問埋弱智問題。理據又無說服力,又唔講證明完個好處,淨係識講黃點撐起,大佬啊,呢個唔洗問啦,你入得場睇,大部分都係同路人啦,洗唔洗我入場前大叫我係黃絲啊?腦係好重要,知唔知點解咁撚多淺黃弱智?因為就有好多好似你呢啲人,腦唔用,問埋啲低質又無討論價值嘅問題,自己問之前問下自己先啦。
其實每個人都有自己標準,支唔支持黃子華都係識隨專便
https://lih.kg/1831237
你區選收左沉默大多數皮

你唔撐起個黃既,走去比四千萬去撐中立撚,都唔知邊個戇鳩
如果黃子華都唔夠黃,我無嘢講,而且係咪要係呢段時間表態先當佢係黃,咁佢之前做嘅棟篤笑就真係得啖笑。如果你話佢係中立撚,唔該你都要拎出證據話佢係中立,唔好用咩6月到而家都無表態做證據,因為唔表達唔代表佢唔係,咁誠哥算唔算黃,再舉多個例,藍店突然覺醒良心發現轉做黃,但俾人起底話本身係藍店,因為無客先扮黃,食人血饅頭,咁佢因為見到警暴愈嚟愈過分,表達轉黃,你覺得大部分人會唔會信佢?都係個句,表態唔可以證明啲咩,我表達自己係黃,你又點知我真係黃?話多樣嘢你知,睇佢嘅行為動作,同過往做嘅嘢,已經答咗你,佢嘅立場。仲有,本地創作好撚難,唔好咩話唔表態就等於奶共,你要知道,要封殺一個電影人好容易,尤其本土創作者,如果你單靠表面,而唔睇背後嘅結果,我可以答你,你唔配做香港人,同埋同路人。你只係個扮有思考嘅淺黃弱智仔,似分化五毛狗,特徵有迫人表態、非黑即白、只睇表面、要求證據,迴避提問、不斷重複論、無論點、無原因、唔用腦等等。都似隻熱狗。我唔會再回應你啲咩,要講我講晒,明就明,要繼續弱智你嘅事,覺特輸唔起唔好話自己黃。仲有啊,我就當佢係中立,我支持都只係支持一個賣樓拍自己想拍嘅本土電影創作人,支持本土電影,就係咁撚簡單。你個弱智樓主,繼續跌出嚟啦,有腦同覺醒嘅深黃唔會理你,我應你嘅原因係凸顯你嘅弱智同埋無腦。我都撚夠你啦,如果我說服到你,我當然開心,因為多一個真係多好多,但弱智應該無得救。仲有,大多數淺黃都有個通病,就係唔撚接受其他人意見同說法。
好撚簡單唔撚洗打咁多字,今日今日唔表態就係想食晒兩邊

比佢收夠一億都凸顯唔到黃色經濟圈

你扮黃都唔扮,點因為黃,所以撐

就算你扮黃,都收幾千萬先,叫到人歸邊

咁撚簡單都唔明

駁唔到就屈毛尾熱狗屈分化

戇鳩鳩,呢半年我有份屌达狗一直關注,但佢至少有罷工,子華神?神你老母咩,大事大非粒聲唔出,仲要香港人比幾千萬撐佢,大把黃台撐唔掂都唔幫左手,就收皮啦

阿澤秋生DeanieI姐我就睇多幾次去撐,中立?收皮啦
介紹多套

2018年,風車草劇團出品、緊貼香港社會現況的《新聞小花的告白》大獲好評,更成第 28 屆香港舞台劇獎大贏家。今年三月,風車草劇團將為觀眾帶來《新聞小花的告白2》,繼續由黃國鉅及陳曙曦分別擔任編劇與導演,創作全新故事。這次演員班底除了原有的梁祖堯、湯駿業及邵美君外,早前主演舞台劇《情敵勸退師》的卓韻芝將擔任是次主演,另導演陳曙曦亦會親自上陣。

https://www.wmgtheatre.com/nonews2
你唔撐關我撚事?你明顯無睇到我講咩啦柒頭,表態扮黃都叫黃,咁食得屎啦,又係嗰啲驚死唔係黃撐完,黃圈會收皮,真係笑死人,咁鐘意利功主義,你都係收皮啦,講就講撚咗,你又理解唔到,算。講清楚,黃子華基本上係藍又得黃又得,因為佢認為自己係中國人,呢個係大部分上一輩嘅諗法,但佢會抽政治水,都分清楚警方同政府都係無能同唔啱。

話撚到明,我哋迫唔到其他人表態,而且唔表態就反佢,係極其小學雞手段,姐係好似你咁,弱撚智。如果你覺得佢係中立你咪唔好睇囉,你有選擇,人哋又有選擇。好似你咁,黃秋生嗰啲你認為明顯黃你咪去睇囉,王晶嗰啲,你咪唔睇囉,黃子華係咪中立?WFC,如果支持佢就=於黃圈收皮,你都幾膚淺,人哋驚咁做會搞到黃圈,你同左膠話會收民意有咩分別。講撚咗就算黃子華係中立撚,我都當支持本土電影,就係咁撚簡單,你怕嘅就咪撚睇,去睇你認為嘅黃色電影。話你無腦,你就真係無腦。仲有啊,當黃子華套戲好收得,就會個個都話黃圈好成功,而佢本人都唔會走出嚟話自己係黃絲,佢仍然會保持唔表態。如果你有留意,當我哋放黃子華上神台之後,佢都無點表態過,而且低調咗好多。我敢講佢唔會想食兩家茶禮,你有睇佢FB自己賣樓拍戲,唔想俾大陸審查,又講明係俾香港人睇,你都覺得佢係中立,我無嘢好講。下下將門檻放到最高,再拎光環,嘔撚心到呢。我可以話,當佢套戲收得,個個都會當黃圈成功,而黃子華唔會同你講,佢係藍屍,因為黃子華都知道,公關嘅重要,而且係呢個咁敏感嘅時期,我相信佢點都偏向黃嗰邊,你真係當黃子華無睇清楚呢個環境咩?真係要下下表態先當係?咁你真係好撚柒膚淺,屌你真係晒我時間。
樓上loop黎loop去,拎幾千萬去撐唔表態中立投機,支持中立投機,,唔撐左表態個班,光時做唔撚掂啦,撐左未呀?講到大把錢要撐晒兩邊,但就不段有黃店嗌做唔住,咁撚樣叫擴大黃色經濟圈?做掂自己友先啦戇鳩

講唔撚過去就屈毛屈熱狗分化

一唔係就講本土電影

搬好個龍門先講啦
你老母真係垃撚圾,有講唔支持其他表咗態嘅人咩?又亂扣人帽子,都算啦,你自己唔夠人講話我搬龍門,我就話你知,我就撐黃子華,因為佢態度立場都係遍黃。仲有,我立場好明確,唔表態唔等於藍或者中立。你自己唔明就話人搬龍門,唔夠人講就迴避提問,再屈9人。你真係好撚垃圾。

直接問你啦柒頭,唔表態點解就係中立撚,咁之前佢做嘅算係咩?呢個第一條。
第二,就當佢中立,支持佢同黃圈有咩關係,會唔會因為用幾千萬撐佢就等於黃圈收皮,畫面唔好睇? 同左膠驚畫面唔好睇有咩分別? -0-0
第三,仲有我撐一個賣樓拍戲,唔想俾中共審查,唔拍合拍片嘅人有咩問題?
第四,點解你會認為拎咗幾千萬票房支持黃子華,就唔可以再拎幾千萬支持其他已表態嘅電影?兩者有咩衝突?
第五,迫人表態有咩作用?而且你有咩方法迫人表態?
第六,有黃店話做唔住,同我支持黃子華有咩衝突?我睇完佢套戲,再去黃店食飯,咁樣唔撚得?
第七,你點解會覺得佢哋無錢,唔撚係講啊,香港人真係有錢幫。
第八,知唔知搵黃店有幾難,唔知你有冇用APP搵黃店,其實黃食店好小,而且有啲表態咗但個APP無,呢啲小店無咩人知,所以先做唔住。而且,如果有黃店做唔住,咁你識唔撚識幫手宣傳,而唔撚係到屌人唔撐小店。
第狗,點解你老母咁撚柒弱智,生咗你條柒頭,呢個我明顯人身攻擊你,因為你真係好撚柒on9。
唔好再話我咩搬龍門,個龍門就係你面前,你識唔識射就睇你喇。睇撚死你射都唔識射,仲想入球?
你繼續J一個七個月都唔企出幫香港人講句野既人啦,同你講都晒鳩氣
垃圾,俾你答又答唔到,啱啦,俾人睇到你幾撚弱智。你係弱智淺黃,五毛分化應該都走唔甩,因為只要提問你哋班垃圾,就唔會夠人講同埋講咩啲扮撚晒黃嘅嘢,你柒夠啦,係人都知你垃圾弱智。
撚狗撚到我呢,好撚開心仔。
賣樓好撚慘,好撚本土,做咩唔賣多層去比香港班手足要去深圳拍,比大陸人賺,要平,做乜唔去台灣去馬拉去泰國?

連登屌左达狗幾個月唔表態,罷埋工都繼續比人屌,黃子華就可以,咩道理,龍門搬去邊。

一個態都唔表既人點代表係黃,點解代表套戲收得等於係純粹黃色經濟圈撐得起,你點比個數字出黎?

有幾千萬唔撐撚左嗌做唔掂既光時走去撐唔表態既人,唔係戇鳩係咪,唔支持左自己友先,反而比錢去撐一直唔肯香港人講句說話既人,唔係戇鳩係咩
繼續幻想人地係黃啦
成班懞撚選擇性失憶,定全部都係五毛?
呢個真係唔好意思,起撚完你底先知你真係黃,不過我想講,兩者係無衝突,因為支持黃子華唔代表唔會支持其他人,就好似你另一個post入面啲舞台劇。但唔好話咩支持黃子華,先支持其他人先。我想講每個人都有選擇,有人唔睇或唔太鐘意舞台劇,反而睇電影多。如果你想多啲人睇,你另一個post係一個好好嘅宣傳平台,呢個我好認同你。
咁四川大地震捐過錢洗唔洗切腹
我唔撚理香港人幾時有錢,撐一定係撐手足先,你唔睇舞台劇,睇戲個舊水做咩唔幫襯光時,做咩要去撐唔表態騎牆?係咪變相鼓勵人咁做,杜狗秋生阿詩企咁前咪好撚蠢?达狗咪好無辜?
首先,幫邊個無分先後,睇完黃子華再睇舞台劇,或者睇完舞台劇再睇其子華係無衝突。其次,點解你會覺得,幾舊水就要去睇?因為佢係黃,即使我鐘意?咁點解我唔宣傳俾啲唔睇舞台劇嘅人,話俾佢哋知,舞台劇都好好睇,而且係黃嘅添,而唔係迫佢哋先選擇舞台劇先,迫唔可以迫,我都重申好多次。第三,你覺得黃子華中立,支持佢就唔當幫黃圈,呢個係你嘅睇法,我唔會改變你嘅想法,但你都唔應該扮睇唔到佢之前14年嘅表態。達狗我唔睇亦都無意思去睇,而且兩個都比較唔到,你覺得黃子華同達狗分別係邊,身份都唔同啦,而且表態企前都無衝突嫁,人哋有冇同黃子華比較啊?人哋都無,人哋自己做自己,咁點解要拎佢哋嚟比較?我意思係,支唔支邊個無所謂,你去幫你想幫嘅人宣傳係好方法,但迫人去簡,咁真係好on9,唔支持就屌,同藍屍有咩分別?唔好講咩拉埋嚟講,黃色經濟圈係需要宣傳,而唔係靠迫靠批鬥。
幫邊個無分先後我真係吹撚漲。
咁我以後做「中立」唔出聲算啦,秋生杜狗阿詩Deanie就蠢囉

同埋講多次,係埋信徒扯去黃色經濟圈,呢套野唔收得,等於黃色經濟圈唔work,唔係我講,亦都係呢樣野我先屌,呢半年一直我無屌過子華,达狗就唔出聲就有份屌,你識起底自己識睇,仲有一樣,表晒態既森美一樣係黃,工作關係幫無線拍節目一樣比人話罷睇,點解對子華要大細超到咁?我都唔話係要罷睇佢,但洗唔洗奶先
幾年?
食屎啦
子華
要,即刻切
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞