乜子華神有講反送中,反警暴,反政府咩?

127 回覆
59 Like 17 Dislike
哦 你五毛
尋日係反共,今日唔可以跪低唔可以變藍架?
傻鳩黎講你真係極品
嗱,你話港產片值得支持又無問題喎

但你拉埋去黃色經濟圈就無謂啦

比如今日重映一念無明你睇唔睇吖
其實我熱狗
咁你慢慢逐個品格審查 慢慢捉鬼啦弱智仔 有二百萬人慢慢俾你捉 你講得呢句尋日反共今日都可以變藍 咁個個都可以係藍好撚好笑真係 睇黎你有唐氏
留返比你條傻鳩啦,一直反共反到呢七個月粒聲都唔出,都比你讀心讀到係黃

唔支持就五毛熱狗分化

达狗抵撚死
樓主盲嘅? 佢姓黃 黃到出曬面,咁都仲問
關注都冇呀,達哥都黃過佢
sorry lor 唔推住,行動我
自己分析啦,乜撚都要人俾答案,有睇棟篤笑都知啦。達哥?我就唔多當佢黃,雖然有出過聲,不過同ming仔一樣,都係衰柒。睇你自己點睇啦,如果要下下都要係呢刻出聲先當黃,咁黃色經濟圈都好難發大嚟做。支唔支持睇自己,下下都要拎出嚟討論,但全部留言都係無養分,食得屎啦。表態唔表態,自己分析下,係咪真係唔表態。你哋呢啲諗法,同啲弱智一樣,非黑即白,如果咁撚簡單,場運動完咗好耐。
當你收到四千萬,點證明大多數唔係藍絲有份
冇錯喎 係中國唔係中共
你想講啲咩?姐係我收到4千萬,要證明大部分錢唔係藍屍,先可以做黃?定係你覺得,黃子華自己賣樓拍戲,都唔拍合拍片,咁又點解釋?香港本土電影點解咁差,最大原因就係你班香港人要求高,口講支持本地電影,拍得差小小又話人哋無料,唔值得睇,收大陸錢拍本土電影又話奶共。知唔知點解愈嚟愈小本土創作,因為你哋班香港人啊,自己唔接受就批評人哋,人哋付出幾多你又唔知,口講真係無成本,你屌完人,知唔知對本土創作者傷害有幾深,香港人唔撚識善意批評(絕大部分,而且都係弱智仔),下下踩到最底,都唔願意講句加油,雖然今次拍得唔好,但有改善空間,希望下次注意自己有咩不足等等,呢啲鼓勵說話都無。你哋班香港人真係好撚自私,人哋付出咁多,做你做唔到嘅嘢,你哋就妒忌人。華人永遠都有個特別個性,妒忌心重,唔準人叻過你,有返工都知,高層全撚部垃圾弱智,同香港政府一撚樣,大佬,支持識唔識。我就當黃子華係藍,咁又點?再加上你又證明唔到佢係藍,真係笑死我,自己對人門檻高撚到仆街,自己就門檻低到口講光復香港就當深黃,你哋食屎啦。
你宜家講緊黃色經濟圈,一個無表態既人,你做到佢收四千萬,點說服人地加入壯大,點證明呢四千萬係黃色,有得做?

我係藍絲一句就話你唔比有三千萬係藍絲幫襯咩,你點證明呀?

投票呀?

四千萬幫襯光時幫手足啦,傻鳩
1. 唔睇佢套戲對藍色經濟有冇影響?
 冇

2. 唔睇佢套戲對黃色經濟有冇影響?
 有, 因為佢套戲係純港產。
 如果證明純港產電影有市場, 會對港產投資者打左支強心針,
 將來會有更多純港產電影=少左舐共電影
黃百鳴呢七個月都係中立
洗唔洗每間黃店都同你講點用筆錢?黃子華無表態?四千萬幫手足?你用幾多錢幫手足?
仲有,點解要證有4千萬一定要黃?
都係個句,鍾意睇咩咪睇咩,人地又唔係藍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞