乜子華神有講反送中,反警暴,反政府咩?

127 回覆
59 Like 17 Dislike
戇鳩深黃你唔支持左先,走去支持淺黃/中立,咩玩法
聽日英文口號一覽:

Liberate Hong Kong,
Revolution Now!

Five Demands,
Not One Less!

Fight For Freedom,
Stand With Hong Kong!

Boycott China,
Fight Together!
有唔支持咩 why bot both?
黃色經濟圈就係俾你呢啲人搞死 日日淨係識批鬥 捉錯處 當子華而家先醒水靠邊 咁係咪唔接納佢加入?有人想靠邊都唔接納 學咩人搞經濟圈 摺埋佢啦
你地班五毛分化撚真係煩夠未?
得啦佢好藍,唔會去睇佢既戲
滿意未
咪撚再出呢啲on9 post 阻街
睇左親親麗南未

有無睇米線女戰士
深黃唔撐左先,日日係度吹奏到呢刻都唔幫運動講半句既人,係咩玩法
出現了
你呢d 咪雙重標準囉

同一套說話 套落去達哥,其他仲未出聲既人
但子華就無事
fans 多就係咁 吹咩

真勇武比人拉哂 但就全部都個鬼
同 我係中國人呀屌.jpg 異曲同工
你又知深黃無撐?你邊撚到睇到講黎聽下?又邊個日日係度吹奏 我淨係見到日日有人係度講要反對邊個邊個 佢唔夠黃 你又咩玩法
人地子華都無講過一句黃定藍
淨係講拍戲層樓都無埋
成班自已對號入座,又話講政治果陣你都未出世

但釣魚台是中國的,返大陸拍溥儀 就視而不見 選擇性失明
咁要點抗大黃色經濟圈?係咪呢大半年無出過聲就唔可以加入?如果係咁 唔好意思 咁只係黃色小圈子 唔係乜7經濟圈
賣樓、唔同支那合作拍
係因為佢想追夢 唔受限制咁拍一次
而唔係因為支持場運動
乜出句聲支持運動成本好大咩
嗱,呢d大中華膠,仲要幾十年前,要黎鞭無意思
連登大把吹奏啦,有無人幫手宣傳親親麗南呀
你岩
咁唔該子華拍多條片表明佢2020既立場先
講完你又會話佢得個講字 無落場 到落左場你又會話佢落場有咩用 要日日係各大社交媒體宣傳先得 鬥黃係無止境 有咩意思 黃色經濟圈你到底知唔知目的係咩?
下 咁人地宣傳多 你就要反人地宣傳?你唔識宣傳下親親麗南?你而家既做法係寧願批鬥一個想加入黃圈既人 都唔去宣傳另一個值得宣傳既親親麗南 知唔知自己做緊咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞