突發!聽日1月19日係和理非主場,勇武唔該休息

234 回覆
55 Like 256 Dislike
你咁講對唔住一直努力嘅手足!
起個大台 叫全世界一齊捉鬼 等勇武知難而退呀笨
我地和理非唔夠盡力!!!!!!

聽日 逼爆遮打道(一日)
我一直都覺得好對唔住佢哋 特別係被捕嗰啲 但我估唔到和理非竟然可以鬧返比佢哋付出更加多努力嘅人
你走啦 分化撚
呢到和勇不分架
拉 唔好推
Pull block
分化撚 休咩息 和咩勇 落後concept
收皮啦你

你食過黃店未呀 坐過48未呀 食過tg未呀,日日係連登到做鍵盤戰士,你對唔對得住坐緊嘅手足呀。答我呀 你個偽黃!!!
認真問一句和平集會完就返屋企有乜春用?
如果我冇失憶好似一月一先行和平完一次...國際社會同政府俾咗乜撚嘢回應?
再咁樣落去
大家真係有贏既一日
真係可以煲底見咩
香港人 無啲恆心
手足自行決定,做乜和在哪做請自決,不過武請睇路,聽日港島必定重狗
出奇不意先能取勝
成功方程式:

和勇不分,但聽日係和理非主場,勇武記得休息!
又一個休息師
邊個話要休息

聽日和理非保護勇武
收皮啦你
拉咩呀呀 你食過黃店未呀 坐過48未呀 食過tg未呀,日日係連登到做鍵盤戰士,你對唔對得住坐緊嘅手足呀。答我呀 你個偽黃!!!

運動輸係輸咗我地和理非呀!!!
收皮啦你
拉咩呀呀 你食過黃店未呀 坐過48未呀 食過tg未呀,日日係連登到做鍵盤戰士,你對唔對得住坐緊嘅手足呀。答我呀 你個偽黃!!!
仲講緊勇武休息
屌你老母
休息左幾個月啦
當人地狗咁撚
要就出嚟 唔要就叫人收工
Btw呢期Keep住清算
聽日行完早啲返屋企好嬲好心痛啦
出埋反對通知書聽日你班和理非慢慢食TG 爽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞