被裝了偷聽器或是針孔攝影機

45 回覆
3 Like 0 Dislike
答唔出 佢鬧痴線就出左門
坊間稱有種電筒照過啲位如果有紅色反光就有機會有針孔鏡頭
唔答咪即係裝咗野囉,唔係裝野咪叫佢解釋囉,解釋唔到咪即係裝咗野囉,裝咗野咪叫佢解除返囉 ,唔解除即係裝咗野囉,唔係裝野咪叫佢解釋點解知你買袋囉。

妖,簡單複雜化
分手冇用喇,你叫佢俾錢你買部手電話好過
其實都懷疑佢係屋企裝曬cctv 但照過冇紅色反光
俾佢再裝過?
係呀唔係點?反正你又冇錢請專家
自己又唔幫自己
眼鏡絲打
樓主disable左google個位置分享未?
分左手仲同居緊
咁仲有冇比佢屌?
痴撚線, 仲攪呢D, 搬啦, 佢唔搬你搬
咁就緊係有
留意下尿袋手錶鎖匙扣嗰啲近身物品
仲一齊住?但又分左手?
最大機會係apple find my iphone / google device location嘅功能,係各社交媒體、apple、google force logout所有device,改晒密碼佢。
咁ip都唔洗check,肯定裝咗個閪度
但呢啲全部都係大約知你去係邊,無可能準確知道樓主去過手袋店,肯定要有錄音功能先得
如果分左手都仲住埋一齊 check黎都嘥9氣
比你搵到拆左 下次再裝返
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞