遞咗信之後嗰一個月你地點捱?

83 回覆
7 Like 20 Dislike
早幾日遞咗信,腦細係世界級西女人
細公司 公司得幾丁友
每日對住我西口西面,叫我做埋啲同我個post冇關嘅嘢 例如明明有清潔姐姐都叫我去清潔佢間房,幫佢洗生果仲要切埋俾佢
仲成日喺啲senior 面前屌我呢樣嗰樣俾說話我聽
我都知辭咗職嗰一個月實有說話聽
但佢嗰種係好針對性 又講得好撚難聽 話埋我屋企人嗰種
因為我個post嘅上一手係乜都冇留俾我 所以好多work我都係自己一手一腳揼出嚟,佢叫我將所有呢啲文件全部要放返哂出嚟

想問下各位辭職之前會唔會del哂你自己整嘅嘢/洗機?
各位比咗信之後嗰一個月到底點捱?我hea做啲嘢但啲時間都係過得勁慢
求賜教

但我真係冇後悔我比咗信
Pz. 世界西女人伏工,入職同contact 都話有幫我地買到醫療保險同年尾有bonus,但實質乜都冇
辭左職大撚晒
都遞左信 你仲有乜嘢輸
緊係日日返去hea 日日準時收工
自己整既野就刪撚哂佢
瞓醒先返工
食個飯收工
都唔做 緊係閪番佢面
我好廢
想問下如果佢再叫我幫佢切生果我應該點say no
我有朋友叫我洗機,但唔知算唔算公司財產
有冇試過真係賠錢俾公司即時走?
一個月病假
再叫你切,切爛晒佢,話唔識切,橙果類用手揸扁啲,睇佢仲會唔會叫你切

睇連登,屌你咪屌你,當耳邊風,比佢屌又唔會少忽肉

記得不推文回覆
唔係同公司有關既野都當係公司財產咩
咁咪係入邊改野囉
唔係我職責 我唔會做 拜拜你條尾
set password la, 個file又set, 入windows都set一個
佢而家咁做就係想迫走你 等佢唔使賠
咪撚理佢
照切 係佢台面鏈撚到成台都係汁
辭左職係最惡 咪玩啦
咪傻,就係你就晒佢,佢先咁囂張
我份糧唔包
屌咪屌囉 你都走啦
夠薑炒鳩你賠一個月糧即走仲爽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞