[新增整合] 大埔區變態寵物美容師瘋狂打狗(2)

722 回覆
317 Like 6 Dislike
同類俾人打咪快囉
裝備不反對通知書已發出
輕輕一推
睇定D 先
又話間鋪前身已經轉過名,琴日聽人講話2018先頂間鋪嘅,好亂
肥婆真係特撚別西同仆街
相由心生
人又樣衰 又肥
最重要係心地又差
真係冇得救
要人道毀滅
又係肥婆 正仆街
好想嘔
講還講
屌呢啲就咁撚快捉到,元朗721嗰啲都係有哂片就話睇唔到
雖然一單還一單,呢單個死肥閪必須坐監
間閪嘢話自己係黃店,跪求大家唔好裝修
笑撚死人咩!

更高呼口號
但旋即被踢爆偽黃
Pr技巧柒到出煙
佢老豆屌左咩猩猩先生到個咁撚樣衰又大件既野出黎
成隻婆羅洲猩猩咁..
Btw好似新page嚟,未知玩膠定真係staff開
我話知你黃店定藍店

良知
唔係只係對人
對寵物一樣要有
你可能係唔鐘意寵物
但你虐待暴打
同班黑警打示威者一樣

你係藍店定黃店
你連基本良知都冇 結果都係一樣
MAY HO BALL
呢個死肥婆真係蓄牲不如,下世做豬俾人生劏
https://news.now.com/mobile/editorsChoice/player?newsId=377233

大埔一間寵物美容店懷疑有人虐待狗隻,警方接到報案,把案件列作殘酷對待動物處理,拘捕一名店舖負責人。

警方先後接獲四宗相關報案,晚上封鎖涉案店舖調查,並帶走28歲女店主,她涉嫌虐待動物。行動中撿獲藤條、狗繩及記事本等證物。

從網上片段看到一名女子多次大力拍打一隻狗,狗隻受驚掙扎。有狗主事後向區議員求助,指狗隻完成護理服務後,眼睛、耳朵紅腫、後腳行動不便。

警方指,連同片中的狗隻,估計案件至少涉及七隻狗,會翻查寵物美容店閉路電視片段,及呼籲懷疑寵物受虐待的客人和警方聯絡。

刮到條肥閪未
推到搵到人為止
打撚斷佢隻閪手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞