到底易家仲應唔應該出Iphone 8

74 回覆
29 Like 6 Dislike
出都一定唔會叫iPhone 9
11啦, 8食電
8 4.7吋最正
就算岩岩買番黎唔倒 過多幾個月/update ios就倒架喇
如果用6s同8比較,8一定唔算倒水 ,我之前用ios 12.4,同Xs max iphone11 pro呢啲大電機比較8梗係倒水
iphone8 任何時候都抵出
平靚正
係俾番呢個size我就ok
想用touch id一隻手岩岩好
6S本身粒CPU係問題
所以一定係倒水電

無得咁樣比較8同11 兩代機
電池大左 CPU好左

你話有無倒水 我自己又唔覺
只係同11比較 明顯11持久力好左

樓豬公司粗用
我自己經驗就係8仔絕對夠用
所以我先叫佢買8仔就得
輕薄之選,一定係iPhone 8
梗係買8touch id
我6s都想換機 本身諗住換8 貪佢都係4.7吋 渣慣左細機 但又想等se2 都唔知係咪真係出
你係主機用就換11啦

樓主係公司機 先叫佢用8
大嗰少少用下用下就慣
渣過上手覺得真係唔慣
聽講就出se
我覺得可能又撚,所以想出機就出啦
我而家都會咁諗
不過其實中階機先抵玩,正常人係唔使用咁多功能,中階機係啲過期科技加新chip,對大部份嚟講都more than enough
8 仔各方面都好好, 係唯獨個電真係唔撚掂, 唔多玩都一日兩差起手, 同埋鏡頭會欠咁啲囉
唔想手足再俾黑警屌完鬆入黎睇!! 4個必用 apps
https://lih.kg/1845320

借個位嚟

請大家幫手正評,lm,避免沉底
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞