有冇人同我一樣咁懶?

175 回覆
16 Like 141 Dislike
去完旅行返嚟個喼/Backpack原封不動,我個backpack已經兩個月冇掂過,唔敢掂

每次返到香港後總係冇精神,又唔知幾時可以再去旅行,不斷想念上一段旅程,同時又籌備緊下一趟,唔知係咪患咗旅行後遺症

Btw,我諗我個backpack會等到下一次出發先至會打開
今年兩大目標,賺到錢又有時間嘅話就瑞士徒步9日環勃朗峰,冇咩錢嘅話就尼泊爾行珠峰。

如果冇錢又冇無時間,得果一萬budget嘅話就會去日本行山同露營,跟住搖曳露營同埋登山少女啲點逐個踩或者台中行山同潛水。

其實我仲睇緊地方,靚風景,物價低,少遊客嘅地方
Same here
我去完芬蘭個篋擺咗成年
入面有咩
懶到半年前D污糟衫仲係篋到
我啲衫都喺,依家想著但唔想喺個背囊 摷返出嚟,之後又要洗先有得著
最尾果句 完全認同 好想去喱d地方 有冇咩好推介
只係去過兩個國家
尼泊爾,印尼
兩個都係好推薦
我試過冬天去完澳洲,懶得執出黎
買個新喼裝夏天衫去第二度
下一連冬天又去澳洲 拎返嗰喼野出黎原箱去
連d袋鼠紀念品都仲喺入面
下一次又去邊
入面D衫一定臭到仆街
冬天衫、底褲、着過既羊毛襪、暖包
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞