[MIRACLE] OH MY GIRL討論區 (29) 2020年全員身體健康 JIHO早日康復

1001 回覆
8 Like 4 Dislike

Miss咗live添唔知又要等幾時先過vlive審批可以睇返
唔係live緊?我都miss左頭半個鐘
為咗睇返嗰頭半個鐘唔知要等vlive幾耐 分分鐘半個月先出返
因為二期live?
因為fanship嘅live要過審批 有排等
想聽多次臨尾部分...
無明哂,類似不要忘記彼此嘅存在,不要擔心之類.. 有提過下Jiho
https://twitter.com/ji_love_ho/status/1219661599390097408?s=19
搵到...好似話
雖然好似要等Jiho, 不要忘記我地七個一定會繼續一齊好耐,唔洗擔心,辛苦嘅時候,不要忘記彼此存在...
見Twitter有呢2段
第一段就係你果段
第二段 https://twitter.com/ji_love_ho/status/1219664294423355392

其實第二段講既野都差唔多

大致翻譯 有D唔肯定聽唔明唔識翻就SKIP左
BTW我自己中文都廢 用詞 表達都應該唔係咁好
再加上聽錯翻錯機會都大 希望黎緊果幾個翻既做英文既翻
如果真係有英翻見到會再貼上黎

多謝 應援我地 期待我地既Miracle
無論幾時都喺果個位置度望住佢地
大家都應該知道我地愛你地嫁啦?

Jiho都 感受到大家既愛同期待既心
希望大家慢慢地期待/等待就好

因為我地7個人會好耐好耐地喺埋一齊 所以唔洗擔心
唔好忘記辛苦既時間有彼此喺身邊
用心地日後多多愛就好了

多謝Miracle 好愛你地
OMG日後幸福既事仲會有好多
因為受到Miracle既愛
多謝大家一直以黎既應援

其實應該唔會突然講呢D野
但因為一路聽/唱住歌既時候心裡面既想法變多

雖然會有各自辛苦/痛苦既時間
但我地喺一齊呢件事 成為彼此期待既存在吧

-------------------------------------------------------------

冇錯 我地會記得好既事 大家一齊幸福生活吧
真係好多謝多謝 我走啦

真係好多謝多謝 多謝到唔知要點樣去表達呢種感情
我真係咁樣唱歌 咁樣開V 比大家睇 Youtube都有做

呢個真係因為Miracle既原因先會去做 真嫁
因為受到太多人既愛 想全部都表現哂出黎
日後都會一路表現哂比大家睇 真係會比大家好多既愛

因為我地一齊嘛 唔好忘記彼此 成為彼此既力量啦 冇錯嘛?

我 全部野都會做既 因為我係一個全部咩都比哂做哂既Style既人
希望可以比埋愛比各位Miracle 我地再見面啦 Vapp都做左好耐啦
歌都比心機唱左 今日好幸福 多謝哂
BTW FANSHIP V大家可以期待下有中字睇
記得好似係咪得MIMI有一次唔小心開錯左
之後反而有哂官方果D翻譯

到時睇返果D官方翻譯一定會更準確
睇完你翻譯,我終於聽得清提Jiho嗰到講左咩
隊長
琴日淨係睇左前段 係道瘋狂扮可愛 好似話同gidle啲人fd左 唔識聽韓文
mim pd v heart公約

https://youtu.be/hhrCt4Wkjk8

日日都有勝勝更新

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞