黃子華《乜代宗師》被「中共」審查DQ, 英皇撤資, 黃子華被迫自資拍戲

1079 回覆
2652 Like 26 Dislike
睇咗一次後,就日日都買飛唔入場,當食小個早餐
FYI 返校票房1105萬
不過乜代宗師應該多啲戲院上 同埋合家歡啲
應該都有機會
唔睇都買飛課金
佢肯投共幾多層樓都賺到返黎啦
支共最缺就係能言善辯而有感染力嘅藝人
依家埋得支共堆 一係就「九唔搭八」嘅過氣明星 一係就靠整容或對波上位留喺支那多過香港嘅偶像派 黃子華呢種質素肯埋佢地堆多多都肯俾啦
睇硬!
都係果句,唔信果啲咪撚去睇阻住哂
通常又要屌又爭崩頭去搶飛既永遠係同一班人有部分仲係當年啲黃牛炒飛狗
ON9,先唔講佢一早已經係黃
有個有影響力嘅公眾人物表態想加入黃色經濟圈
不論佢係真黃定偽黃,呢件事都係壯大左黃色經濟圈
支持就多個黃絲,反對佢加入就係多左個藍絲敵人
咩人先會希望黃色經濟圈收皮?
只能講話人雙重標準個班都係雙重標準緊
中共迫商人表態 屌
佢地迫藝人表態 表完態都仲屌
中學畢業未小朋友
話佢唔係黃果啲自己去聽返佢啲棟篤笑。
最近期果個冇出dvd,不過內容都係好黃,講出佢認為的香港問題,直情好似係講書咁,笑位小過之前好多,同都講得好白
肯改就有人出錢
佢就係冇改到
連登仔對同路人嚴謹程度仲高過對林鄭同黑警
佢d死忠好鍾意講到得佢發聲係有成本

其他發聲既藝人/市民就無風險咁
含淚睇
港豬都會睇會幫到手
同意, 任何事都有可能, 我會睇多幾次
有無黃戲院
正常人會因為咁而改題材迎合中共, 咁佢有無呀?
仲以為自己搵到盲腸
前排馬會送咗張ua coupon
會入場睇下
14年佔中後夠唔夠近啊?????
最緊要大家起碼睇左一次先
如果子華呢次成功左,就代表本士藝人多左一條路
提供一個唔洗奶共都可以繼續生存嘅選擇
點解要拒絕?
我覺得所有事都要一視同仁 唔係話你立場係邊一邊就係正義
而係本身正義既野先會改變到人立場
而唔係你地依家強加自己恩想係藝人身上或者講埋一堆點解咁遲先出黎先叫做正義
當你屌緊中共做既野既時候你都做緊同樣既時候你自己再諗吓自己係咪成為咗討人厭既一份子先
痴線, 明明改劇本就有人比錢
咁都比人講到一文不值
呢批水軍可以高薪梯隊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞