黑警警暴犯左嚴重人道罪行, 應Magnitsky Act要求各國禁止購買香港股票

155 回覆
164 Like 4 Dislike
黑警警暴做什麼都沒有後果, 但黑警犯了多種人道罪行
Magnitsky Act已經在各國生效, 包括美國, 英國, 加拿大, 波羅的海三國, 審議中的國家有歐盟, 澳洲
將黑警警暴總結, 然後發過去外國國會和金融機構, 要求各國禁止購買香港股票
呢個方法, 好過大家繼續不斷去遊行集會, 遊行集會, 正苦: Who cares?. 那怕700萬人上街都話你.
再多手足裝修, 魔法又如何? 根本傷唔到正苦分毫, 不能直指心臟
堵街, 只不過影響一會, 轉頭就變回現狀, 但手足所付既代價以年計.
裝修, 只不過影響一會, 轉頭又打回現狀, 但手足所付既代價以年計.
呢個方法又合法, 又和平, 又零傷害

中共最睇重香港幾個能力, 其中一個: 金融地位, 尤其集資能力, 包括發美元債, IPO上市, 融資能力. 中共很需要金錢來救国, 但現在如大家見到, 香港集資能力變回正常, 一切都變回正常咁, 中共都唔理大家了.
多個月的血汗像白流了, 手足還押既還押, 消失既消失, 被跳樓既被跳樓, 被浮屍既被浮屍, 被清算既清算
一大堆中共紅企準備來港上市, 利用香港集資能力, 仿如一切都沒有發生過似的
香港集資能力就係中共既弱點, 但大家沒有去利用警暴犯左嚴重人道罪行,攻擊這個弱點
隨著時間過去, 一切只會愈來愈難, 唔把握這個機會這個弱點, 時機一過便沒有了

將黑警警暴犯左嚴重人道罪行總結, 應Magnitsky Act要求各國禁止購買香港股票, 影響香港集資能力
如果不將我們承受既種種警暴變成實在戰果, 要求各國禁止購買香港股票, 黑警只會繼續做衰野和清算, 黑警是沒有後果的, 而聖上只會繼續支持班黑警止暴制亂
幾多手足出事, 大家不將手足既血與汗總結變成戰果, 對唔住手足
呢個方法又合法, 又和平, 又零風險, 但對中共港正影響好大
呢個方法, 直插中共港共中心
推推推
推,金融股市係要害
幫手推
利用香港吸金
支那利用香港做資金進出
利用香港名買戰略物資再盜竊

攪到基金唔買得貨就係最快見效
但我覺得大家唔好只係推post,去搵你果區議員迫飯民立即做
無人組織去做, 一切過左去, 就無用了
冇議員敢做
推咗先

國際應該禁止部份外資啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞