[細底係原罪]Olympus/Panasonic M43 用家討論區 (15)等出E-M1MK3

1001 回覆
4 Like 0 Dislike

田園有折160
廣告書咁
有無清想收Em1mk2
$4000 ?
$4001
留名
但JM9又叫返細底係原罪
你唔講我都留意唔到
有無巴打用過metabones 0.64 配sigma 1835 f1.8? af表現係咪好差?
要求香港真雙普選作為第二階段中美貿易協議一部份

https://petitions.whitehouse.gov/petition/appeal-add-genuine-dual-universal-suffrage-hong-kong-part-phase-2-agreement-between-us-and-china
要求香港真雙普選作為第二階段中美貿易協議一部份

而家美帝要求強国簽左第二階段先撤關稅
所以強国一定要被迫情況下同美帝簽協議
香港要搭順風車

另外, 所羅門聯署:

https://petitions.whitehouse.gov/petition/beijing-2022-winter-olympics-corporate-sponsors-dont-deserve-tax-benefits-so-dont-help-them-fund-ccp-propaganda-again
聽日出發去名古屋
新手想入pen-f 但會唔會遲
咪呀, 太遲
但pen f唔係講過唔會有 下一代?
去白川?
good luck, 今年落好少雪,可能得禿地
補張舊年一月
想問下依家買panasonic g7或g8好唔好
入部二手機玩 好平
G8有防震都還好
G7無真係唔好啦
落到3000先好諗吓 堂玩具
考古咩 em10mk3 都好平姐
penf 最衰係無用到em1.2個對焦,唔係cut左三防都好正
第一次入無反
有咩好推介?
Olympus E-M1 Mark II
or
Olympus OM-D E-M5
一部到位 em1.2, 我CP 高
縑大部就em5.3, 但唔抵, 一係PenF 但 無左三防, 對焦系統舊
請教EM5 mark 2呢?
不如你講下你連鏡預幾多筆直?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞