2588 中銀飛機租賃 集中討論區

987 回覆
8 Like 31 Dislike
42好似係
而家幾抵 其實而家美國減息係有利好多
好似係,呢個價浮浮沉沉年幾,一放先算到4十尾
星期五入左
3319 pe同beta都高過2669 wo
3319預測都未到25or wo, 綠城都25以上
綠城媽今年賣樓增長又麻麻。。。
不過ta就可能有得炒
大市升 今日跌
睇死今日無29000 ,2588沖上去
呢隻跌市買嚟對沖一流
今日回落原因 :

美國航空延長波音737 MAX客機航班停飛日期至6月初

美國最大航空公司美國航空(American Airlines)表示,將把波音737 MAX客機所涉航班停飛日期延長至6月3日。此外,聯合航空早前亦宣佈相同舉措,意味航空公司預期波音737 MAX客機問題延續至第二季及第三季旅遊高峯期。
第一季都唔知有無得復飛
輕鬆面對
佢上半年都有增長,影響係有,我相信2588有方法去減少損失,佢地團隊都係好專業。
幾錢合理價?
1. Max揾到原因 改完design 應該都會繼續用 始終用左咁多錢去研發出黎 同埋得兩間supplier 點都會拎到個市場.
2. 退訂係走頭無路先會做既野 個人覺得 好少機會去到退訂依一步,係退唔會依一刻先退
3. 無肉食但都加大左市場佔有率 公司既影響力都會大左 , 你估gogovan真係好多肉食咩 佢都係係到搶左個市場 令間公司既市值更大

但係點玩美股 我都想玩下
呢間係好公司,市埸在擴大,如果買銀行股寧可買呢隻,而且唔太熱門。

有壞消息才有位入優質股。
航空股依兩日跌到仆街
有無人加碼
弊在唔識睇咩位先應該入
d貨比你地買到乾曬喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞