爆旋陀螺BURST ベイブレードバースト (21)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
主要係因為新設計一件頭 0虛位 所以打落去啲力實淨好多
同個形狀靚 橢橢地+兩枚大刃 舊鐵又好力 仲有兩個好撚大力嘅勾勾位 唔信你試下shoot完隊隻手埋去
Xc底就見仁見智 我自己就覺得係世界第一橡膠底不過換其他底表現都唔差 所以睇自己習慣黎改就ok
藍色廢嘅原因其實係個傻尻ring出左事 1b/zn/chip都冇問題

你可以望下個設計其實似 玩落去係覺得硬係差咁啲 要攻擊又冇 尾速又冇 好似你打機點stat點得好平均嗰種
不過算啦 隻野本身係平衡型 以頭三隻黎講佢叫係可以玩得下 已經做得好好
分析得好好
冇研究神龍 以前用過Gn
用X'玩擊飛都唔錯既
如果你拉得大力既話A' , Z' , Alhpa'打同向都有幾好既表現
呢個要睇底盤特性既
以A'打DS'做例子 , A'係一個穩定又相對持久既攻擊底 , 而DS'就係尾速同持久都算唔錯既底
假設同一個面打同向 , 大家力度接近既情況下A'擊飛同持久贏DS'既機會相當高 , 但如果DS'同A'係相反轉向既時候 , DS'尾速有相當大既優勢 , 呢個時候A'既使用者就只得擊飛或擊爆對手既選擇
其實打相反轉向重有低速擊爆對手呢種戰術 , 但係隨住DASH底同防爆系統既出現呢種戰術既實用性就無咁高
又或者咁講 ds打同向要全力拉 逆向可以揀全力跑圈/細力吸收 每粒底特性都唔同 可以慢慢揀下自己鐘意玩邊類邊粒
巨神點會唔好用...
細力d拉
大力拉好易畀人打走
你都識講巨神輕
除非你玩同向
我好少玩同向,多數同向都係打自己
打自己就睇個底同力度同運
如果臭閪限聚令冇再加長不如5月1號出黎玩
一格做緊特價

新御三家50/1
其他零件亂標價咁話
聽日先得閒落
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞