爆旋陀螺BURST ベイブレードバースト (21)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
唔知仲租唔租呢?

行政會議下午舉行特別會議,消息指,多項措施會在明天下午六時實施,食肆人客數目限於座位半數或以下,枱與枱之間要保持1.5米距離,每張枱限坐四人,客人進入食店時必須帶口罩,食店要為客人量體溫、預備搓手液。措施維持14日,政府會為食肆提供補償。

消息指,政府亦會規定明天傍晚六時起,關閉遊戲機中心、浴室、健身中心、兒童遊樂場、戲院等公共娛樂場所,另外Party Room等出租娛樂場所亦要關閉,為期14天,政府亦會提供補償。政府亦正研究,禁止四人以上的群眾聚集,預計短期內推出措施,但公共交通將獲豁免,「紅白二事」等亦會有較寬鬆安排。
算啦 費事比黑警拉
盡量減少
主要都係練點樣用完力要係岩既時候放手,太早唔夠力,太遲試過拉爆左
仲有用力果下手指要夠定,初時冇留意,會發唔到力,手臂拉果陣既力透過手指傳導去個發度,手指唔夠定會大大折扣
可以回家打飛機
係俾淋奠累死先啱
佢做啲嘢全部都啱架
係錯時間咋嘛
咁既情況又唯有取消?
今日邊度有新款陀螺賣?
玩具站
幫襯黃店 去爆旋一格啦

利申andy哥哥打手
我覺得人地未必肯租..但可以照問問
尋晚玩左成晚+研究左一陣
三子有潛力排名:
太陽神(紅)>末日>炎陽神(藍)
太陽神一定要配返1A底盤先夠力,其實原裝已經好高攻
末日原裝換J'/Z'底變攻擊型都幾有勁,個Layer唔易扣回轉
但係持久底就唔夠硬好撚易爆
炎陽神真係可以收收皮先樣同機能似蠑螈但係隻爪太撚高
就算用Ds'都冇勁

*一體化底盤會無咁易爆
火花發11圈 (同雙迴旋發繩長一樣)
有無勇者可以拆開睇吓 我怕拆壞
好唔好拉?好似話有改齒比
阻力大咗,有d卡,或者拎走果兩粒火花石吧
阻力大左唔好咩
定阻力大左但拉出黎冇大力到
同佢講我識分d黑色陀螺就得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞