《香港傭兵》(39)

1001 回覆
12 Like 0 Dislike
最近就應該係嘅...但就覺得都好揚喎...

狹窄嘅馬路上,左右兩邊嘅街燈冇遮冇掩咁...

都有嘅...當嚟到有大樹喺旁邊嘅時候囉...

之但係好大部份都係草叢同焦土...再遠少少就係軍營同解放軍嘅軍事設施喇...

真係安全咩?

日倫繼續邊喺街燈上向前跳,邊講:「要知道入到嚟禁區後,除咗街燈上嘅監控系統,仲有地面...」

地面?
日倫繼續講:「地面佈咗唔少感應器...可以感應到有物體移動。我唔清楚知道啲感應器分佈嘅確實位置...所以盡可能都唔好落地面。」

原來係...感應器!

係唔係即係好似...51區咁?

之前睇過National Geographic Channel,話51區嘅馬路上設有感應器...一有車輛駛過就會傳去基地...然後就會有專人嚟招呼你...

我諗呢度都係大同小異啦...

之但係又可唔可以咁順利...經由街燈進入西貢遺址?
話口未完,當我哋望到不遠處有架燒焦嘅坦克車之時...

綽姿突然放慢咗腳步!

我未能及時作出反應...一跣腳!就向住地面跌落去!

都係唔好賴綽姿啦...明明就係自己唔舒服...手腳唔協調...笨手笨腳...先搞到今次...仆街喇!

我一落地之時就立即一個轉身碌半個圈!
同時我見到面前...有兩個喺焦土上行緊嘅Full Gear解放軍士兵正要擰轉身望過嚟!

仆街喇呢次!

我立即一個轉身!以忍步極速向燒焦嘅坦克車殘骸跑過去!匿埋!

我匿埋坦克車殘骸後面...但就聽到...嗰兩個Full Gear解放軍士兵...

「唔?」好似行緊...過嚟?

今晚出完

三句預告

我繼續匿埋喺坦克車殘骸後面...留心聽...聽住...

“沙 沙 咯 咯 咯”幾下腳步聲...向住嚟邊行緊過嚟!

仆街喇...俾嗰兩個Full Gear嘅解放軍士兵察覺到...
好準時
斯Lee大姑拉
係咪助けてくれ
應該係啦
唔抗爭就秘撈
好忙
唔係知りたくない咩?
你咁好似啱音啲
以為啲女仔淨係叫救命
窮丫
又好似係
你哋識日文就好啦
咁我呢啲叫咩
我暫時自學到n3 pass咋
咁邊個幫你打個拼音「silly大姑奶」出嚟
你大把水啦
歡迎新毒者
歡迎
睇日本愛情動作片聽到拼出嚟
完全唔知佢係講乜 不過應該啱用
仲係0收入
多啲嚟吹水
溫馨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞