2016-17 LIHKG香港女神聯賽第二十三輪投選專區

484 回覆
5 Like 4 Dislike

各組第二十二輪積分榜

LIHKG香港乙組女神聯賽第二十三輪

2017-4-1 12pm-5pm *括號內數字為聯賽排名

(10)游蕙禎vs駱文捷(9)

(3)朱晨麗vs李嘉欣(17)

(15)余香凝vs周慧敏(7)

(2)梁嘉琪vs李施嬅(4)

(1)黃智雯vs蓋世寶(18)

(12)蘇麗珊vs陳婉婷(14)

(8)胡琳vs陳潔玲(11)

(5)劉穎鏇vs鍾楚紅(16)

(6)何雁詩vs勞嘉怡(13)

LIHKG香港超級女神聯賽第二十三輪

2017-4-1 5pm-1am *括號內數字為聯賽排名

(14)麥明詩vs岑晉晴(16)

(1)朱千雪vs袁澧林(13)

(15)莊錠欣vs李佳芯(3)

(11)杜小喬vs林嘉欣(9)

(12)趙慧珊@SGvs陳穎欣@SG(4)

(10)陳瀅vs馮盈盈(6)

(5)李靜儀@SGvs簡淑兒(7)

(2)謝安琪vs倪晨曦(8)

Hoilam呢

LIHKG香港甲組女神聯賽第二十三輪

2017-4-2 1pm-6pm *括號內數字為聯賽排名

(6)麥美恩vs黃心穎(4)

(5)陳嘉寶vs陳寶珊(17)

(12)吳嘉熙@SGvs譚嘉儀(模)(8)

(9)陳庭欣vs陳法拉(3)

(10)朱茵vs杜如風(16)

(1)沈卓盈vs林映蔚(15)

(11)梁凱寧vs蔡思貝(18)

(7)姚子羚vs郭藹明(13)

(14)黃德藍vs孫慧雪(2)

LIHKG香港冠軍女神聯賽第二十三輪

2017-4-2 7pm-12am *括號內數字為聯賽排名

(14)陳華鑫vs彭慧中(13)

(1)苟芸慧vs黃翠如(11)

(2)張曦雯vs林泳淘(15)

(6)劉佩玥vs文詠珊(3)

(9)黃心美vs魯芬†(7)

(4)陳嘉倩vsMe Chan(17)

(8)鄧麗欣vs岑麗香(5)

(12)陳煒vs簡幗儀(10)

(16)車泳希vs張沛樂(18)

超聯賽時為八小時,其餘組別五小時,會員可於指定時段於以回覆投票方式揀選心水賽事女神。
指定時段外的回覆投票將不作計算在內,請會員密切留意比賽時間。

會員需清晰指出賽事投選女神,亦可選擇性投票予心水賽事。如會員同時投予兩位參賽者,將視為會員選擇和局,不投票增加該場比賽任何參賽者分數。
為免影響比賽公正性及體驗,會員不能再次回覆修改或增加投票選項,請考慮好心水決定才作回覆投選。

主場女神票數得分達到10者可獲額外25%分數,並以整數部分計算,會員請踴躍投票支持參賽者。

為方便會員投選,大家可引用以下列表以便發佈投票選項

2017-4-1 12pm-5pm
游蕙禎vs駱文捷
朱晨麗vs李嘉欣
余香凝vs周慧敏
梁嘉琪vs李施嬅
黃智雯vs蓋世寶
蘇麗珊vs陳婉婷
胡琳vs陳潔玲
劉穎鏇vs鍾楚紅
何雁詩vs勞嘉怡
2017-4-1 5pm-1am
麥明詩vs岑晉晴
朱千雪vs袁澧林
莊錠欣vs李佳芯
杜小喬vs林嘉欣
趙慧珊@SGvs陳穎欣@SG
陳瀅vs馮盈盈
李靜儀@SGvs簡淑兒
謝安琪vs倪晨曦
2017-4-2 1pm-6pm
麥美恩vs黃心穎
陳嘉寶vs陳寶珊
吳嘉熙@SGvs譚嘉儀(模)
陳庭欣vs陳法拉
朱茵vs杜如風
沈卓盈vs林映蔚
梁凱寧vs蔡思貝
姚子羚vs郭藹明
黃德藍vs孫慧雪
2017-4-2 7pm-12am
陳華鑫vs彭慧中
苟芸慧vs黃翠如
張曦雯vs林泳淘
劉佩玥vs文詠珊
黃心美vs魯芬†
陳嘉倩vsMe Chan
鄧麗欣vs岑麗香
陳煒vs簡幗儀
車泳希vs張沛樂
LIHKG環球女神冠軍盃提名熱烈進行中
投完本土賽事不如提名埋國際女性等遲啲有機會同香港女神一較高下
去以下提名區踴躍提名啦 注意:請揀返正確地區專帖提名,否則問題提名票有可能不作確認

https://lihkg.com/thread/123267
LIHKG環球女神冠軍盃歐美及其他地區提名專帖

https://lihkg.com/thread/123271
LIHKG環球女神冠軍盃日台地區提名專帖

https://lihkg.com/thread/123269
LIHKG環球女神冠軍盃中韓地區提名專帖

有欣賞既女星即管可以提名喎,盡量提名你認同既女神啦
https://lihkg.com/thread/38120
大家仲可以click入上址留意未來賽程
最好收藏埋佢啦,每輸既賽事post link都會喺入面post多次
記得留意啦
IOS/PC巴打可以用追蹤功能follow埋我,以後想投票既話都無咁易錯過
為方便會員投選,大家可引用以下列表以便發佈投票選項

游蕙禎
朱晨麗
余香凝
李施嬅
黃智雯
陳婉婷
胡琳
鍾楚紅
何雁詩

麥明詩
朱千雪
李佳芯
林嘉欣
陳穎欣@SG
馮盈盈
李靜儀
謝安琪
2017-4-2 1pm-6pm
黃心穎
陳嘉寶
譚嘉儀(模)
陳庭欣
朱茵
沈卓盈
蔡思貝
姚子羚
黃德藍
2017-4-2 7pm-12am
彭慧中
苟芸慧
張曦雯
文詠珊
黃心美
陳嘉倩
岑麗香
簡幗儀
張沛樂
如果唔得閒想預早投可以加返代投字眼
否則係時間外既投票會視作投錯啊
請代投

駱文捷
朱晨麗
周慧敏
梁嘉琪
黃智雯
蘇麗珊
胡琳
劉穎鏇
何雁詩
請代投

2017-4-1 5pm-1am
麥明詩
朱千雪
李佳芯
杜小喬
陳穎欣@SG
馮盈盈
李靜儀@SG
謝安琪
有冇得申請一段時間代投
黎緊有兩至三輪唔係香港/唔得閒投
有冇得申請一段時間代投

未來呢3輪因為有快車其實即係呢個禮拜到下個禮拜既事
你呢輪講左要代投先,我幫你諗諗,你係外地上唔到網?
有冇得申請一段時間代投

黎緊呢兩個星期好忙
聯賽廿五至廿六輪唔係香港
外地應該上到網但驚miss左咁解
有冇得申請一段時間代投

黎緊呢兩個星期好忙
聯賽廿五至廿六輪唔係香港
外地應該上到網但驚miss左咁解

咁樣既話...
有個折衷少少既方法,我自己都接受到
係見你話咁擔心先比你咁做
就係你可以去賽程post講返邊場要代投
但最好能力做到都係每輪講返啦
游蕙禎
游蕙禎
朱晨麗
周慧敏
李施嬅
蓋世寶
蘇麗珊

劉穎鏇
勞嘉怡
代投 吳若希

駱文捷
朱晨麗
周慧敏
梁嘉琪
黃智雯
蘇麗珊
胡琳
劉穎鏇
何雁詩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞