勞力士無止境 (Rolex/Tudor)討論區 23

1001 回覆
16 Like 2 Dislike
咁你想買勞咪買隻勞。勞都分好多類嘅,唔想食咁貴炒買隻入門嘅黑十,咪買隻二手年份舊少少,上年問過好似2010年十仔賣5至6萬。
我見有啲90年代好舊喎
矛台=rolex
年年加價
拎去打磨咪得。上行check下就帶得返,咁嘅價錢ok嘅
戴70年代5513唔通又比人笑咩on9
驚俾人笑以為係老竇留俾我
有咩問題
我想俾你覺得我係一個叻仔自己買
請教下tudor左霸的 各位巴打覺得抵玩嗎?而家佢自家機芯評價點?
利申 未玩過Tudor
舊錶先正
日期字體
藥膠點
[url]https://youtu.be/ZEPX8vQ00uA[/url]
呢段片3年前介紹隻新熊貓
個陣炒價13,4萬
個主持人話鐘意嘅可以等下,遲啲應該比多幾千就買到
而家3年後睇返,無落過不特止,已經炒到19萬
左霸冇研究唔評論,刁機芯就算係ETA2824-2改裝既都好準確,耐用度亦冇問題,自家機芯大三針日曆款冇乜聽過有問題,係GMT日曆跳轉就有問題,聽過幾單買冇耐要拎返14樓整

所以我唔急買刁GMT既,可能係頭一兩批貨QC唔係咁好,咪等三,四,五批貨之後有緣咪買
我都入左呢隻鋼帶版, 諗緊去邊配條皮/膠帶.

我手幼, 鋼帶拆左3格都鬆
淨係睇你講野,已經覺得你好窮Feel

又要威又要40k乞錶,叫你買2手舊款,又話似屋企人留比你

無料扮嘜野姐,40k 一手369你都買唔到啦

更可況 綠針 黑十 呢D公廁款 比你買到戴出黎 無人覺得你威
澳門tudor 都幾齊貨,chrono s&g 仲係display,勞力士 綠玻璃都幾多,前排仲有deepsea, 金銀sd, 金銀sub, 369,而家得隻藍白sky dweller
之前都想入,但呢個價最後入左撈
我隻雕GMT 9月 瑞士寶齊萊買
上星期開始個日期跳左一半 停左係到
準備上14樓搞搞佢
藍skydweller 都有好搶手嫁喎
正常推測
果時炒一陣就回
Even有折
係?值唔值得入手,汁返小小
咁點算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞