點解無公司出召喚王手機版?

74 回覆
5 Like 0 Dislike
圍內仲有玩既group都係得個吹字
圈子細 無錢賺 曬時間 無人會有動力搞

不如搵日得閒出黎聚好過 deck好多人都係彩印/淘寶
隻game其實係香港先咁hit,日本其實麻麻?
如果唔好玩,只係賣回憶,其實唔係hit到好多人

賣回憶就唔可以齋抄玩法,要搵埋啲人物版權
呢樣又好難搞
咁買版權可以搵邊個買?日本間公司都執咗
張 貝獸仙人/封印之壺 仲係銀包裏面
好懷念細細個係淘大coco買賣咭
小丑
毒毒連
仲記得Sp鎖好屈 後期出埋場地同占星卡 前面果幾代俾佢禁住黎打
可能就係出到咁之後就沒落
玩到宇宙篇就無玩 聽都未聽過
有張場地卡係屈到非尼奧斯篇的召喚師同卡獸效果無效,
舊篇真係唔使打
依家仲有邊到有彩印,想儲齊成套玩
網上有圖鑒,可以自己印
係邊到可以download落黎呀 唔該巴打
https://www.mozthegathering.com/index.php

https://www.mozcardfinder.com

依家啲卡炒到好貴,如非必要都無謂助長炒風
真係呀 負擔唔到 自己印以解細個既回億
巴打 係咪要逐張逐咁copy之後再拎去印?
你可以喺嗰度整好副deck先,跟住就copy and paste d圖去word, 跟住print出嚟自己剪,我諗呢個方法最簡單
唔該哂巴打
執屋搵返一堆出黎
細細個貪得意儲 無對戰過
可能有好多而家嘅天價卡
唔知價
睇carousell d 價都唔明點訂
唔知邊到有得放,唔想送佢地入堆填
如果想放,可以留tg,如果你有貴卡,我俾個參考價你,你參考完再放俾人

純粹睇唔過眼好多人俾人呃,同埋好多人呃人

Facebook有group,嗰度都好多買賣,你自己都可以參考吓
利申,前排入坑俾人當水魚咁湯

唔該巴打
召喚王真係好正
宜家再出都應該有市埸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞