[1月新番] ID:INVADED イド・インヴェイデッド

769 回覆
35 Like 5 Dislike
海馬社長 用返遊戲王個tone黎配一睇就覺得中2病
今集
點會好睇到咁
酒井戶個女係俾人殺,然後佢令d 犯自殺先做到神探

今次條女又真係係佢講到有疑點
射咁多槍都唔中
神作ID:INVADED都係NAZ出品
打錯
b站有人話係特登唔中 因為小春想親手插死佢

小春開始有小小變態呢個設定真係好正
愈黎愈好睇....
會唔會出GAME呢.....
推測小春想殺佢 特登射唔中

之後想爆頭打死點知打左入個腦洞到
女神同兵長
開頭引個痴線佬出黎果part咁好睇
點知子彈咁岩穿過個洞呢下破壞哂成件事
我反而係對啲刀好似插豆腐咁插入牆感到不可思議啲
所以開完窿之後都痴咗線?
唔會, 條女槍法係100%命中, 特登miss特登中再特登刀插
LM
今季真·神作
風俗娘都無面比
應該係未開窿前都有古怪
佢講過細個同家人關係不好,稱自己不可愛
由查案故意撞鑽,不愛惜自己生命,到自己個井係空盪盪乜都冇,就可以估小春係唔正常
要成為神探既條件係強勁既推理能力同連續殺人犯,小春真係符合晒

最後架永無終點既列車,果對男女既關係永遠都係兵同女神

男主跪住同佳愛琉講既說話
7星幾正
佢地唔算係兵同女神啦, 係相愛但唔講, 兩個都係透過窗反射互望大家
會唔會咁痴線
而家用槍射佢唔死咩
唔明朗既戀情, 唔明確既相愛 = 曖昧期

朋友→曖昧→男女朋友→同居→結婚, 最快樂既時期往往都係曖昧期

有d人係咁, 開始左1段關係就要千方百計搵方法去維持, 亦要為下個階段打算, 期間係會有壓力, 所以會盡可能停駐係曖昧期, 期間只需要單向去中意同被中意, 可以將心意專注係做自己中意既事上, 快樂好單純好簡單, 唔穩定既關係看似隨時會結束, 亦因為未有任何名份而唔使負責, 唔會有壓力
用刀捅死既官能剌激會大過你用槍, d刀插入肉, 有聲有血有觸感有溫度

但冇理由直接用刀插死人地作自衛, 所以要自射失晒所有子彈, 係冇任何其他手段既情況底下, 咁就可以好合理地用刀捅
今季有巴比倫同呢套真係其他都可以唔洗睇
勁鍾意呢種講善惡,理性/衝動既題材
MAO配小春呢種腹黑角色
感覺all back頭男仔推理能力太高
如果真係有內鬼佢應該第一個比人滅口
睇黎你都係癲癲地個種人黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞