唐狗西遊記

779 回覆
304 Like 10 Dislike
樓主都係講下笑,唔使咁認真
大佬出世後果一年成隻唐狗咁款小弟對唐狗無任何偏見,而且都中意唐狗
好得意呀
第一幅影到大佬好靚女

大佬都有樣衰嘅一面

酒店有條走廊俾大佬穿梭跑放電

酒店有水兜俾狗狗飲,但大佬聞一聞就走咗去

為咗買喼,為有同大佬街頭表演

大佬零死角系列

同大佬行街市買定第二朝早餐
Book咗間餐廳,襯未夠鐘帶大佬排毒

喺街見到隻丁滿,捉咗大佬上去影相,影影吓周圍嘅途人就圍住大佬影相。

Book咗Ratskeller München,一間喺地牢嘅餐廳。

呢間餐廳有幾樣嘢令我覺得值得推介
1.對客人或者寵物都極度友善,個侍應痞低俾碗水俾大佬。
2.間餐廳識分中國人同香港人,知我哋香港人唔會俾簡體字menu俾我哋。
3.食物質素都唔錯,第一次喺餐廳食嘢,現實嘅嘢食靚過menu張相
4.環境唔錯,幾有情調
真係要愛得及時,有能力同狗狗健康許可,不妨任性一吓。有朋友同我講帶隻狗去旅行,隻狗手都唔知自己去咗邊,事實上大佬喺知道自己去咗一個唔同嘅地方,只喺佢唔知呢個地方叫歐洲,而且大佬帶俾我哋嘅回憶幾多年後諗起都會開心。
Hahaha 歐洲少有柴犬話唔定勁好收視

Feel 到呀, d 相都影到好 warm , 成件事好開心

黎緊行程會去邊幾個國家?
聽日會去國王湖,大佬處女下海第一次搭船之後會返瑞士
我養拉布拉多佢細膽到有野跌落地都驚到呢埋

Btw咁樣帶狗狗去旅行係米要好多錢架?
Twitter組24小時keep住更新
幫手retweet
㩒入👉https://t.me/TwitterHelpBot
然後打 /task1 /task2攞任務
有平有貴,自己搞曬所有嘢會平D
真係好憎你啲友仔喺度放毒, 好彩我老婆睇唔到呢個post,唔係我實搵你算帳,你大佬都救你唔到
又真係冇係香港見過狗仔搭船
瑞士會去 Grindelwald ? 超靚
有,我試過帶隻狗仔搭船,唔記得係去長洲定大澳
不停放毒放足18日。唔好爛尾啦
會去
聽講要檢疫之類要搞好耐
有相睇未吖
大佬唔知喺咪尋日行得太多路,今朝持續放空
出發去漁農處對文件,大概15分鐘。但返到香港做檢疫就會比較耐,好似一兩個鐘不等
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞