上水中心外公共空間防暴突然四面突擊圍捕

246 回覆
123 Like 16 Dislike
資料庫依樣野其實政府向來都有 仲要岩岩投完票
你開選民登記冊咪得

依家鳩拉係想博100人入面有10個勇武 5個有裝 再博之前有前科
其他人係純玩撚你地
所以根本成件事就係濫捕
屌9勇武裝修引狗個班唔出黎講下既喂?
平時個公園都有人聚集
係咪都可以報警
唉 因為我自己今日都冇出
要搞掂自己先
側面證明鄧狗強開始急受到壓力想盡快平息事件,所以未來所有遊行都必定批「不反對通知書」而最終一定會用各種不同原因終止遊行然係就開始大濫捕再用非法集結黎告最然全部人換灰色服裝出狗屋,最主要目的不再於告唔告得入而係令到被捕嘅人唔敢再出席示威活動,所以對付圍捕方法就係化整為零實行超合作運動班狗話散就散唔好聚集,一般要圍捕範圍唔會太多基本上離開幾個街口就可以脫離封鎖區域,之後就可以遠距離睇班狗罰企。
你老母下世先見到你
陰9公
其實點解唔可以告警察破壞社會安寧, 佢稱人有犯法要執法,但執法同時破壞社會安寧,店鋪做不到生意
到底憑咩拉好心就返去讀下書先啦班垃圾
放哂啦,只有2個冇新份證帶翻差館
其中20個咋
上水中心外花槽差唔多拉晒
事實真係好撚過絕大部份人喎 你做乜撚?

就算唔撚FIT呀, 屌佢老味呢班肥西 半年黎成撚日呃OT, 又不斷鳩衝

體能都一撚定追返上黎啦下化

你老味真係以為手足個個呢種身型咩...唉

上中門口花槽嗰度
我喺上面龍豐橋目擊係20個左右
唔明點解會數到100個咁多
花槽對去有蓋果到好多人都比狗截左
依家現場狗仲多過人 ON99
咁你跟到呢度d體能又真係唔差嘅
push要認人
你有計都後都要公開架
何況無
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞