熊軍係唔會輸

403 回覆
3 Like 3 Dislike
點解無熊軍

仆街啦 我係咪會輸
牛牛不死
熊軍唔會輸

牛軍唔會贏
點解無熊軍

仆街啦 我係咪會輸

你既錢會去哂好友到
唔貼倉 但我報一報倉

上次輸淨十幾萬

上星期五入左八萬熊

回收價係24550
唔睇市啦 黎緊邊日比人槍弊通知我
唔睇市啦 黎緊邊日比人槍弊通知我

眯埋眼賭錢 玩期指啦 斬倉好過執骨
熊軍
木sir恐怕捱唔到熊市
精神抖手

聽日要贏返十幾萬

羊羊你上一ROUND都唔係輸好多姐,做咩變到咁啊

仆你個街

戶口原本六十幾萬
回收價24550咁近
你後日等執骨啦

仆你個街

戶口原本六十幾萬

仆街均輸
我覺得你要冷靜啲,清倉諗下自己可負擔風険再落注。唔好下下all in 買大細。咁樣買大細遲早輸身家
唔好所有錢都去買牛熊,點都留返條後路俾自己。 睇唔通就忍一忍唔好心急入貨。
回收價24550咁近
你後日等執骨啦

骨都沒得執啊,聽日開市上25000

仆你個街

戶口原本六十幾萬

仆街均輸
我覺得你要冷靜啲,清倉諗下自己可負擔風険再落注。唔好下下all in 買大細。咁樣買大細遲早輸身家
唔好所有錢都去買牛熊,點都留返條後路俾自己。 睇唔通就忍一忍唔好心急入貨。

你輸錢我地都無得益,你冷靜d 落番黎天台先。

仆你個街

戶口原本六十幾萬

仆街均輸

你輸錢我地都無得益,你冷靜d 落番黎天台先。

咁要問下均輸點解要推左走右
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞