熊軍係唔會輸

403 回覆
3 Like 3 Dislike
轟屍出現埋,今次fatfat喇
輸夠喇木木羊,收手啦!真係22800又點呢?我地d大貨由22000買上黎架(詳情請參考阻力圖)。你虛心入門學野,我地咪過下料比你囉,貼倉唔邪架,我成日貼架喇。
做好人做到底,4月期結唔會低過23800,真係唔好加注呀,你輸得幾多次丫。

大師兄、二師兄點解你地要救佢,明明佢...

屌你條撚屌,你啲老友等緊齊人開船,咁晏㗎? 上唔上船先?
輸夠喇木木羊,收手啦!真係22800又點呢?我地d大貨由22000買上黎架(詳情請參考阻力圖)。你虛心入門學野,我地咪過下料比你囉,貼倉唔邪架,我成日貼架喇。
做好人做到底,4月期結唔會低過23800,真係唔好加注呀,你輸得幾多次丫。

無眼睇,我返沈門啦
牛三已完

熊一黎啦

無眼睇,我返沈門啦

呢個竇佢哋開嘅,咪嚟睇吓囉,過段時間沉咗好難揾㗎
對上一次23500爆上去我認我輸左

今次到你地輸啦
轟屍唔上船?
轟屍唔上船?

轟屍上左你地船啦
轟屍唔上船?

轟屍上左你地船啦

呢條粉皮嚟玩燈嘅,冇人認可佢係我哋同門
轟屍唔上船?

轟屍上左你地船啦

我琴日已經買左牛

等你埋位
轟屍唔上船?

轟屍上左你地船啦

呢條粉皮嚟玩燈嘅,冇人認可佢係我哋同門

屌佢係鬼沈門
我琴日已經買左牛

冇計,搬啲貨尾邪邪你條撚屌先

牛三已完

熊一黎啦

二萬五都唔到。點牛三呀大佬

經濟轉差

但投資者仲預支企業往後幾年既利潤
諗起下星期

跌到沈門眾叛親離就興奮

保力加通道先一半

仲有一半跌

小弟不才
望英雄指點一二
到底有保力加通道先?定有恆指波幅先?
恆指跟保力加?定保力加跟恆指
裝睡的人不會醒

自從入左沈門,我唯一一次真係蝕錢係388牛
自己衰貪心,走唔切,不過都只係輸3k
屌拿星,我今年俾中銀既手續費都唔止10k啦

施主,回頭是岸

保力加通道先一半

仲有一半跌

小弟不才
望英雄指點一二

有恆指波幅先畫到通道

你想講咩

保力加通道先一半

仲有一半跌

小弟不才
望英雄指點一二

其實我貼圖唔係叫你地睇保力加通道,係睇阻力線

咁樣會唔會易睇啲

咁樣會唔會易睇啲

新手無知一問
請問你係用邊隻軟件畫圖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞