熊軍係唔會輸

403 回覆
3 Like 3 Dislike
講清楚,我地沈門唔係單純牛軍,只係升市當然買牛啦,而家完全唔係沽既時候,到有朝一日,師傅佢發號施令,確認升浪,我地會沽爆佢!

係!到時再short4000點
講清楚,我地沈門唔係單純牛軍,只係升市當然買牛啦,而家完全唔係沽既時候,到有朝一日,師傅佢發號施令,確認升浪,我地會沽爆佢!

係!到時再short4000點

講得好,我地係聽師傅支笛,佢話跌我地買牛,佢話跌我地買熊。昨日熊軍明日隊友又有咩出奇。市冇常態,我地同師傅行相反方向就得

講得好,我地係聽師傅支笛,佢話跌我地買牛,佢話跌我地買熊。昨日熊軍明日隊友又有咩出奇。市冇常態,我地同師傅行相反方向就得

豬豬加入我軍吧

講得好,我地係聽師傅支笛,佢話跌我地買牛,佢話我地買熊。昨日熊軍明日隊友又有咩出奇。市冇常態,我地同師傅行相反方向就得

豬豬加入我軍吧

屌,柒左

講得好,我地係聽師傅支笛,佢話跌我地買牛,佢話我地買熊。昨日熊軍明日隊友又有咩出奇。市冇常態,我地同師傅行相反方向就得

豬豬加入我軍吧

屌,柒左

同路
一日熊軍一世熊軍
呢場仗我打硬!
一日熊軍一世熊軍

股市有波幅 邊有可能一世熊軍
一日熊軍一世熊軍

有道理
我要爆發啦!
一日熊軍一世熊軍

有道理

豬仔唔洗理佢地,美股由+200變-40,就知熊軍形勢大好啦

幾時番黎帶領熊軍
500億成交但係咁跌,即係點?

明眼人都知發生咩事

明眼人都知發生咩事

升囉,沈門滿意未?
沽落去!

好!
聽日應該高開200

200呢

遲左d姐
熊門埋位!
羊羊,豬豬,仲有邊個?
熊門埋位!
羊羊,豬豬,仲有邊個?

開波

Gogogo
死剩兩件 報埋個回收價黎等我地知邊度幫你執骨啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞