【1917:逆戰救兵】2020必看(竟然無人開主題)

798 回覆
127 Like 13 Dislike
唔係,男主角都中左鎗 (好似係)
sniper 果度好似有啲唔合理。點解唔繼續射主角而俾佢入到屋呢
應該俾男主角起樓下射中左只係未斷氣
主角威能
一鏡到尾真係好好睇
同 God of War 一樣
巴打俾咪睇左土共抗戰電影
手榴彈可以向上擲炸爆戰鬥機
樓上有槍手對住,
邊有可能用手榴彈由下而上
擲到去個咁細窗口仔
個呀叔幾型
啲細緻位做得好好。

可以留意下主角係橋個幕開第一橋之前佢上左一下鏜退返粒彈出黎。

因為個下係射死左個機師之後無做到退鏜呢個動作,直到係條橋個到。
我覺得似果個一拳打爆mon嚇到瀨尿嘅肥仔
「下煉獄或是登王位,孤身上路者捷足先登。」(Down to Gehenna or up to the Throne, He travels the fastest who travels alone.)
核彈
香港慘過一戰
次次都有人搬Saving Private Ryan出黎
養到啲人覺得成場評評捧捧槍聲先係戰爭戲
On99
咁鐘意睇手槍射爆虎式去睇抗日神劇囉
同石頭扔爆零戰差唔多姐
或者睇Avengers囉 夠哂評評捧捧
個故事假
手榴彈唔係咁用,多數係扔去掩體 逼d人出黎再射殺佢地
我低能到係數住佢開左幾多槍,同埋都幾肯定佢多過5飛,但又係射極都仲有
以前d警匪片支左輪都係無限子彈
其實支Lee Enfield full load係可以打十飛
主角好似打左6飛左右
大佬,打緊仗,唔係講玩
個肥仔男主角走埋去慰問個飛機撚,結果咁樣死法,
真心講好ON鳩下

十足十而家班大愛撚咁,唔抵可憐
啱啱睇完早場,有打開一二戰FPS game 既話會睇得好投入同緊張。唯一可惜係主角威能太強,鎖體力及閃避全滿。
最後衝上前嗰幕...大把未中砲就詐死 出咗戲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞