[Mac撚] 用家/買機集中討論(36) 蘋狗柒少陣系列 - Mac Pro正式歸位(唔伏)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
而家買mbp 13會唔會好柒
主打python vba bloomberg
iPad Pro整剪式機會唔大,會做到太厚(logitech嗰隻)
btw,digitimes過往命中率都幾低吓
等啦屌,擺明上半年必定更新
MBA 2019 official refurbished with AC la
人地做文書,買隻蝶式KB既機根本係攞苦黎辛
我係high efficiency
Mac 10.15.2 catalina
apple product, 想用得開心,買第二第四代是常識吧
部mba用咗三年都冇舊電池就傻撚咗 而家一唔差住電就熄機 好辛苦
仲要等到幾耐
近排隔幾日就有生產線rumor吹三至四月出,或更早
陣間下一批次嘅機有武漢人整就爽歪歪
有冇powerbank可以充到15吋推薦45W夠唔夠力推
啱啱幫部2012 MBA升級左SSD
128G>500G
部機即刻爽晒
我有 16吋,試過用 48W 火牛差住都會愈用愈少電,但如果唔係 chur 緊電都有機會差到嘅
想問你哋有冇試過咁
買16’會唔會太嘥
竟然今年士多唔做新春優惠
好似都冇做幾年
對上一次好似係送紅色beats?
當年好多人放全新beats 800-1000有交易
macbook pro 16冇wifi6
其實有冇需要?
正常,升咗用 Geekbench 5

Geekbench 5 scores are calibrated against a baseline score of 1000 (which is the score of an Intel Core i3-8100).
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞