True Wireless 真無線耳機討論 (37)

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
新手想問下有冇中低價降噪藍牙耳機推介
500蚊左右
係滿意聲質
但連線我覺得唔算stable同埋連多於一個device既話成日出現被另一部野綁架左藍牙
手上果部禁極都播唔到明明另一部無播緊野
spinfit 100 定100z ?

之前趁特價入左mw07
想換耳膠
爬過文好似都係推呢款
長短管邊隻岩d?
唔需要降噪係咪買my07 go都得
淨係試過plus
覺得幾啱聽
mw07 打錯
你用咩機 Samsung嘅話 我之前用過ted01g 講真我覺得麻麻 放咗換galaxy buds 覺得好滿意 啱聽流行曲
我都有mtw 人聲焗住焗住咁 但係有佢嘅優勢 所以無賣
我都想知買誠邊隻耳膠好, 我買左耳綿但試左唔舒服
MW07 Plus 用club分 $1900
好抵屌喎
出面賣緊幾錢
有興趣既巴打可以去睇下

利申 買左Falcon, 見平心動想買多對玩
Push
用開e8,最近耳機舊電壞左冇保想換一隻 初步想換senn momentum,巴打們有冇其他推介?
Budget 1500上落
一句講晒 淨計聲黎講 bd21f or falcon
哎屌抵好撚多
唯一安慰係club暫時得藍黑
我之前隻Jabra Elite Sport 都比左正價買
當年club 又係平起碼$500
人聲bd21f
低頻falcon
苦等NOBLE個APP
鐵三角Ckr7tw點睇?

快整都要3-4個月後先有
但終於有Leaks
好撚抵 但無白色....唔知遲啲會唔會有呢
遲啲會唔會有白色呢唔知 /0\
MW07+ 通話&聽歌問題一問
買左MW07+ 幾個星期 音質幾滿意 但唔知點解係繁忙地方同人講電話 個個人都同我講只係聽到背景聲 聽唔到我講野 以前用其他耳機都唔係咁
另外聽歌 有時都好疾下 一邊有聲 一邊無咁樣
有無人有試過同樣問題?

關唔關硬件事 仲用緊iPhone 6 Plus
好難講
出面好似都唔係間間有?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞