True Wireless 真無線耳機討論 (37)

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
呢對星際有冇得買 同幾錢?
Libratone Track Air嘅隔音好唔好?
近排想換個新真無線耳機
暫時睇落好似sony xm3唔錯
想問下如果有以下要求,有冇其他比xm3更好既選擇?

1: USB-C Charge電
2: 滿電攞出黎可以連續播4粒鐘/以上 (出街需要)
3: 音質同mw07相近/更好
4: 有ANS更好(真係唔想聽到耳機以外既聲)

求推介會搵日出去試
我搭地鐵,iphone開6-8格就夠,再大d已經頂唔緊
仲係無玳瑁 屌
用開flacbox 入歌來聽歌, 巴打有無其他player 介紹
留名
岩岩買左mtw做聖誕禮物比自己

加左對耳綿(之前某位巴打推薦),用落都ok
tws嘅ANC 真係唔掂架
sennheiser mtw, mw07 plus, noble falcon可以一試
Sony 隻 XM3 個DSEE HX 係咩黎 開同唔開有咩分別
即係效果極差?
咁咪要靠耳棉?
我耳油多耳棉成日好快就收皮先想靠ANC....
由唔plus升plus咁惡搞
只能夠話校果不似預期,一定唔會係只聽到音樂,都幾噪下。
用Truegrip囉,佢個質地好過一般棉我耳油多到滴出黎, 用三個月都未爛
可以將啲音檔升頻去24bit,正常陣係聽到AAC 音質,開左理論上係接近啲無損質素。我覺得係有feel嘅,係會多返啲details。但開左就用唔到app入面個EQ。
打機唔delay/少delay除左airpods仲有冇其他選擇?
見人話E8都delay 打機慢半秒都好易輸
筆直1500內同埋an機用家
An機有 aptx嘅都好少delay
細佬我唔係好熟無線耳機,但最近睇啱咗XROUND 隻Versa無線耳機,想問下抵唔抵屌
買左75t試用
但我係巴士同人傾電話個陣 對面完全聽唔到我把聲 淨係聽到啲嘈雜聲同好勁嘅巴士引擎聲
較極個jabra apps都冇用
想問下有冇人都係咁 係對耳機壞定我唔識較
500-1000 Budget 要穩定 少通話 同聽人聲 用IPhone
其實喺咪得 Nt110, TE-D01G/日馬 D01D 揀
仲有冇其他選擇可以一試
想入sony xm3
邊間依家最抵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞