True Wireless 真無線耳機討論 (37)

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
有冇人知1000價位
xround versa同Padmate PaMu Slide邊隻好?
可唔可以加埋依隻一齊討論,考慮緊

Anker Soundcore Liberty 2 Pro TWS Earphones (A3909Z11)
唔介意兩三日要叉一次電,真係抵屌
利申一出就買
我1000入手水貨,好抵玩
Pamu Slide mini 係唔係麻麻,見IG d 人插到話佢吹大左,唔係係想像中咁好
己經出左app la
上面有link
平野黎講,Pamu Slide mini 好定Sabbat E12 ultra ?

主要睇片,講電話聽到講到就可以了
見大家推介嘅都冇 anc
anc 唔係咁重要?

利申: 新手
Pamu Slide mini睇片ok,打機就聲畫唔同步
暫時未有tws嘅anc係好得過fit嘅物理隔音
我都覺,

試咗兩隻 anc tws, 都有啲大隻,唔係最fit
開咗anc 同我依家差唔多,冇開anc 差過

用緊 mavin air x
你預幾錢先,有平有貴 好多款
有冇人用astrotec s80?有咩comment 
N6 pro 12xx算唔算抵屌
淨係想買active cancelling

唔知幾時先有Sony AirPod pro以外既選擇

Bose又好似好耐都冇消息
過多兩個月睇下MTW 2出未
邊到賣12xx
美亞
用緊sony xm3
想買隻黎戶外用 買唔落手
2000內左右 想搵隻靚款 bose好似好大舊
我唔完全認同。
喺搭飛機,ANC消除飛機引擎聲效果完勝物理。
電話用 iPhone XS
買Sony wf 1000xm3 定 1 more aptx 好
邊隻好啲
認同你嘅講法,因為飛機上面嗰啲係持續嘅低頻噪音,anc嘅tws係做到佢應有嘅效果。
但係喺日常環境,中高低頻噪音夾雜嘅時候,唔少有anc嘅tws嘅消噪效果同對音質嘅影響程度都未必有耳罩式咁好。
大陸嘢不了但點解唔揀AirPods Pro?
iPhone 都用唔到 aptx
反正 Sony 最盡都係 AAC ,夠做!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞