True Wireless 真無線耳機討論 (37)

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
嗰啲係有anc先會咁,普通就咁塞住唔會有
我用sony個headset都係咁
想了解下 Falcon個隻可唔可以有效咁隔走d低頻聲引擎聲個d
今日試左一陣覺得隔音做得幾好 d聲又好聽
換左棉我覺得可以。
如果咁都隔唔走咁都冇乜邊隻可以
我覺得xm3個聲麻麻地自己呀,其實買之前教試左幾次教知個聲唔岩自己,但又貪anc玩,結果真實用anc個效果比想像中差好多

用左個零月試完falcon個聲好中自己心水,老實講放左隻xm3補返少少就換到了
如果唔係都未必即刻決定到
Anc開咗同唔開搭巴士差好遠喎 你有冇開到anc架
睇黎falcon請咗好多打手
下下都話打手真係好煩...

都係個句,我都強烈建議大家聽過先決定買咩,你岩我未必岩,我岩你未必岩,可以追返上兩個po,我之前都有分享入手xm3,如果你懶搵我可以搵返比你。

xm3開左同唔開係有明顯分別,但佢唔開時本身隔音已經比一般耳機差,咁開左當然有分別,但開左anc xm3同以往用開有線耳機加而家用falcon比的確都差唔多。而xm3開左 anc明顯音質都會下降左,我自己都經常試切換去感受。同埋開左anc如果為街上行有風,風聲會入晒沙沙聲。

我真係強烈建議大家用自己耳去聽,大家聽感唔同
呢度討論我覺得係for大家sort out 返唔同耳機特性出黎再去揀,等大家唔駛盲中中大海撈針,下下話係打手呢種人身攻擊對討論真係無乜建設。
唔好咁煩啦 我試完falcon再覆你啦
Melomania 1有冇人有用開 見980又輕又送套幾抵屌 xm3成個大牛龜咁好哽耳
想問下有冇邊度有得買jabra 充電盒個套
有無巴falcon用細同中膠都好似塞唔晒隻耳
用左75t 一星期 聽歌冇問題 好正
但係講電話個環境一嘈少少就要講得超大聲對方先聽到 有冇其他人有同樣問題?
有無人用過Xround?
ANC係差好遠,不過同物理隔音好嘅耳機都係差一截,因為佢中高音真係隔唔走。我用左三個星期,有時坐屋宛邨巴個引擎再噪啲,低音都消唔晒。不過WH就消得晒,所以ANC我只buy headset, wf隔音整體差過我MTW加耳棉。

我三對都有,但隔音真係頂唔順先買另外兩隻。
成個盒拎左去洗 有無得救
Freebuds3 係咪垃圾黎
想問下
libratone+
air pods pro
同75t
咁附位師兄會點揀
而家無耳機用好煩惱
想問下
libratone+
air pods pro
同75t
咁多位師兄會點揀
而家無耳機用好煩惱
mw07 plus, 係咪全世界都賣緊 2498 ? 我係胃信會員 都無折比
請問大個headphones邊款好?
你係邊間問無折??
之前我係MK問無, 去APM問又有
mk 果間
要最高級至尊會員先有,有性趣屌可tg我名
active noise cancelling喺TWS整體上都麻麻地。會隔唔好同影響音質。揾對fit耳仔嘅好過。想用ANC買headset會好啲,個體驗係兩個世界。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞