True Wireless 真無線耳機討論 (37)

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
同我個陣壞一樣,有保養就拎去整, 壞單元
bluetooth 4.2 不了
anker soundcore liberty 2 pro有無巴打討論過
budget大概1000上下
平時都係搭車個時聽下歌 睇下片
想問下大家除左65t75t仲有冇其他推薦?
搭單問下65 t,齋以通話黎講接唔接受到,琴日胃信試過聽到好大背景聲,通話聲都聽到嘅

1500蚊內通話65t 算唔算最抵吊
有冇人用astrotec s80?有咩comment
呢排多人講嘅有n6 pro, falcon等等,可以爬下文
有新(75t)買新啦
如MW07 同T75 點揀? 音質會唔會差好遠?
MW07 同 MW07 plus 只係續行力分別?其他有冇唔同?如兩者差價$1000
原來自己個耳窿係算細
幾隻耳機都係要換都最細size先戴得夠貼夠舒服
始創有舖頭賣mtw $1703 是咪要狗衝
本身用緊 An 機加 MW07 Plus 已經好滿意,點知近排手痕換咗 iPhone ,可能 MW07 Plus 得 SBC,啲聲真係好差。前幾日去試 Falcon 同 N6 Pro,兩個都幾滿意,音質方面其實 N6 Pro 好啲,但太大舊同唔靚,最後揀咗Falcon,個盒又細又輕。唯一嘅缺點係換咗自己耳膠之後,個耳膠好似就黎會甩喺耳仔入面。希望有 App 之後,會好聽啲
呢隻唔係好多問題咩?
好似係頭幾水有問題者
不過依家買我會揀新款個啲,或者等第2代
想問下iPhone除咗AirPod 之外要音質好買邊隻好
睇過,自己接受到
唔等啦,一代依家係遲買平八舊 手已入
MW07用藍牙4.2
有無啲平平地可以拎去跑步嘅True Wireless推薦
我都想入隻,用緊果隻叉電開始有問題
雖然無乜消息,但係都驚佢出第2代
第2代應該差唔多架啦, 已經有說明書流出寫有anc
有冇其他5.0推薦?定都係AirPods pro?
電話用s10+
買n6 pro定75t好
算係木耳,搭車聽pop song同埋睇片用,想戴得舒服同埋延遲低,唔漏音+隔音好(而家用緊airpods 1),求意見
有啲水貨賣千頭ja 呢個音質都抵
我用咗一個月唔覺有delay問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞