True Wireless 真無線耳機討論 (37)

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
n6係咪冇app可以較隻耳機EQ??
咦。睇嚟連你都唔係update左好耐
我記得好早前falcon啱啱出
你勁推薦之下我買咗
到到而家你都仲喺度
關於音質同降噪有咩comment
佢係咁推遲,19年尾先出beta
更新之後Falcon個LED唔再長期閃了
好感動
點解好似好少講airpod pro咁
最近心思思想買
有冇師兄75t 右邊耳機個制有一個位好似禁唔到咁
係我個個問題定全部都係咁 左邊耳機 係順住圓形 個個位都禁到 右邊就有一個位係好似禁唔到咁
心思思想買falcon... 其實個低噪係咪好勁?更新後有冇改善?唔該
anker soundcore liberty 2 pro
有冇人持有?有啲興趣
tg我名,九折
想入隻平價野玩玩先,音質唔太追求,只希望唔好成日斷線同睇片冇Delay, 有冇ching 用過以下幾款?質素如何??

Sabbat x12
Sabbat E12
xpower inn4
底噪佢冇話有改善。不過其實平時聽歌我又唔太覺。佢個底噪係你播歌先有,唔播野就冇。而播歌嗰陣你都多數唔會聽到,所以我就冇乜所謂。
有冇人用TWZ1000試過喺盒攞出黎唔識自動開機 跟住撳制開機又入唔到pairing mode
唔知係咪中bugs 定壞差電盒定差電位
值唔值得二手放咗Sony XM3,加錢,買對75t active?
想放mw07 plus了
官方答左我 n6 pro 無相關app支援﹐全部用default 野
接聽電話時 講野大聲D﹐對方都聽得清楚﹐不過真係要大聲D 講lor
平時一般聲量﹐對方會聽唔到
active 除了防水﹐顏色唔同﹐個spec 好似同75t 無分別﹖
why?
我都想賣
除咗戴得舒服之外
其他都唔係我expect嘅嘢
1MORE好唔好?
想買多對耳機
依加用緊airpod pro
爬下文啦,日日都有人問
我都放左轉airpods pro
XM3 音質唔係好啲咩? 點解換
XM3做運動鬆,成日好似想跌。
加左True Grip 都係無信心。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞