True Wireless 真無線耳機討論 (37)

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
Libertone track air+?可以試下
係無獨立連線...
都2020出都重係冇.....
想知道 Nuarl n6 pro 是否沒有相關app 下載﹖
即係就咁用藍芽連接﹐無任何setting 可調較﹖
偏通話少少既話有咩選擇
原本諗住airpod pro
上面講到好似好衰咁
我見noble falcon個app好似喺日本出左
叫noble sound suite
但唔知香港會唔會上
Apple store?
衛訊買n6 pro有幾折?
https://t.me/yuyu00123
真定假呀,真既話我唔買airpods pro呀
https://youtu.be/uWahIzoa20Y
都真係好左嘅
琴日買咗隻1 more anc 靚聲嘅不過耳仔太細帶得唔係好舒服 想放 有冇ching想收 可pm
唔太識日文
但應該係
出左beta version
有個firmware update,改細聲左個內置女人聲
蝗野不了
大陸野都買
八百有啲啲難喎,Jaybird Run XT應該都唔錯。不過加多一二百可以有Elite Sport同Bose Soundsport,當然喺你呢個要求下最好嘅當然係Powerbeats Pro啦
其實AirPods已經係唔錯,衰在唔係入耳式
Backbeat Pro 5100同Libratone Track Air/Air+試過都幾好。而Jabra最新嗰隻75t就差咁啲,相對嚟講收得冇咁清,不過功能就會全面少少。
原來唔係iOS 既
Sorry
原來係我搞錯
我用iOS 所以連個女大聲都冇得較
姐係唔值得比多1000蚊上pro?
Btw,試咗隻75t,我覺得冇出面講到咁災難。只不過喺嘈雜環境下會多咗啲回音,同埋啲背景聲會消啲唔消啲,聽落有啲怪同「拆」。

有時仲會食埋啲比較細聲嘅位同啲字嘅尾音。但若果係喺啲唔算太嘈同底嘈聲嘅種類唔多嘅地方,尤其是係室內,就真係收得好好喇。

總而言之,其實呢隻嘢嘅收音唔算係好好,但係應付日常嘅通話同錄音都係綽綽有餘嘅。更何況,佢嘅Hear Through係超級自然,聽落好舒服,分分鐘仲勁過你隻耳𠻹
呢層真係唔知,其他人點睇

已成功update firmware同用beta版app
update完個女人聲係細左少少,但都係偏大聲
但EQ有12段好不錯
有三個custom setting可以save
EQ係跟耳機。正
隻 sennheiser 無啦啦用緊時壞右邊,好似有線耳機壞線咁掂吓郁吓佢啱位就有聲,但仲connect到觸控又無壞
btw 有無 klipsch T5 同 sennheiser比較?
Klipsch T5 好靚仔
有無人可以借衛訊會員?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞