True Wireless 真無線耳機討論 (37)

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
一黎啲電唔會咁易死,最多係無咁耐用
二黎到時啲新耳機又靚啲又好聲啲,我會寧願買過隻囉
一隻千鬆啲嘅耳機唔洗用6年咁長情呀麻,我自己買一隻玩大半年都已經想買過第二隻玩,呢到啲師兄好多同時有幾隻添
btw,你有晒諗法咁想加咪加囉,無人阻你架
想問下巴打,如果成日聽廣東話歌音質上n6 pro定sony豆豆好啲,還是有其他好啲選擇?
如果用喺iphone會唔會好易斷?
用緊65t
用緊nt01ax 諗緊上唔上n6 pro
定直接換AirPods pro算
因為佢哋當新玩具玩,用法唔同
3年後 既True Wireless 同3年前應該都差好遠,
直接買新啦
未買呢個牌子諗清楚 我第一對幾個月差唔到電 第2對3個月就斷線
有人有得用就得。。。
我本身就係Nt01ax 之後換左AirPods pro覺得垃圾又哂錢
準備黎緊入手n6 pro
咁誇張
AirPods pro 真係好垃圾,音質垃圾都算,估唔到ANC都係垃圾,講電話又唔係真係特別好,好撚伏
airpods pro講電話都唔好,咁邊隻好
請問係咪有巴打有胃信會員?
方便借黎買n6 pro 嗎?
Thanks
https://t.me/eatingking
試左同事隻新e8 3.0,音色同我隻舊版無分別
不過連線快左
應該好過其他嘅,但未之於好到可以舒服咁講電話,要講大聲啲
第一對買完 2~3個月後壞左差唔到電 未拎去整 懶
直接屌多對 因為講真 音質同隔音 用既時間我好滿意
直到今朝 開始瘋狂斷線 而家單邊死機
我一日用7~8個鐘既起碼 都算重度用家
唔算明顯
AX其實都靚聲
如果唔介意新舊同個盒而家買AX仲抵屌

利申:介意,買左n6 pro
如果用iphone,聽人聲靚音質同連接穩定,邊隻最好? 諗緊sony定n6 pro
sony 幾好 音質黎講
等我一陣去試聽下先
Thanks
Wf1000xm3 更新咗之後通話質素好似好咗好多喎,起碼喺街通話對方聽到自己講乜
依家有冇邊隻有 anc 嘅值得推介?
Sony 又多comment 話斷,mtw 又延遲
係邊到買
同埋係咪左右獨立連線?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞