True Wireless 真無線耳機討論 (37)

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
n6 pro la
有冇啲平平哋,一千蚊樓下但有聽環境聲mode嘅耳機求推薦
我覺得鈦黑都唔差啊
咁最後因為通話質差麻麻所以無買?
唔係麻麻, 真頭唔掂, 對方完全聽唔到我講野

可能過幾日再去試下, 都係唔得 就AIRPODS PRO算, 反正75T 都要1399
我心目中 其實係 米金, 點知個通話咁搞
暫時睇啱 n6pro ,falcon 同 75t 但完全唔識揀。 9成9時間都係聽歌(人聲),唔在意通話嘅話 呢三隻可以點揀? 或者有冇更加好嘅推介下 唔該晒咁多位巴打
我用緊
唔覺得通話好大問題
不過環境聲係會收多
但未至於人地聽唔到你把聲
問過衛信個SALES 佢話國際版有既色 香港唔一定會出
75t 1259
明白,如果真唔係唔同level
我應該都會買n6 pro
反正價錢唔係差好多
一陣出去再試聽下先
Thanks
其實ok 只係prefer全黑姐 低調d
低高唔到就直接要金色
想問下falcon 聽歌果陣,會feel到有少少noise 聲,好似d 電視雪花聲咁,係咪正常?雖然平時聽歌唔係好覺,但聽d 純音樂會feel到。
個noise係咪每個wireless 都會有,定真係要返廠check check?
算吧啦,呢啲又唔貴嘅野仲要加錢買保養?
何況幾年後實有新野出,慳返啲錢買新玩具好過啦
MW07 go試過又幾好
1600蚊都幾好戴,聲又清清地唔差
係有,falcon係咁
n6 pro 邊到買最平
如果想揀人聲唔錯嘅,falcon定N6 pro會好啲?
防滑、跌係n6 pro好啲?因為會做下運動/gym
希望佢之後出翻個apps,update 下個firmware 可以解決到。 有時都幾覺個noise
尋日買左n6 pro 平時聽開jpop 人聲幾出
通話未試過喺人多地方試 so far同我通話果個都聽到我講乜
人聲我覺得n6好啲

明明無郁過佢
收工一打開就發現爛咗
通知你之後出 MTW2 要換
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞