True Wireless 真無線耳機討論 (37)

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
1more咪搞啦,大陸野,又名万魔
有aptx嘅tws係好啲。最好都係有aptx LL,不過好似得mtw有
買嗰陣冇留意個latency原來咁大,不過我喺其他手機試,個delay唔係好覺,用緊htc u12+
帶支那耳機唔比人打死都恥笑死
mw07plus
傾電話對方講嘢就會有陣沙沙聲?喺背景
正常定要換
聽歌又冇問題
anker soundcore liberty pro 2點睇
1more ANC個TW係咩料
無啦啦見到司徒夾帶賣廣告同sony比 仲話完勝
NOBLE個APPS出到未
iphone 係咪一定要搭airpod pro
75t / sony會唔會唔user friendly
唔會,但android 用airpods 就好唔user friendly
之前用過bose同Powerbeast 如果筆直$2000左右想買過隻有無咩建議?
有冇巴打分享下兩個耳機既體驗
小弟係依兩個耳機掙扎緊買邊隻
盡量唔好買大陸嘢啦都係1more係大陸牌子嚟
有冇啲真無線降噪耳機好推薦
試用完AirPod pro 唔太鐘意
想入手75t,應否等active版?
而家用緊Hem2,兩者音質會唔會差好遠?
想要降噪可以等一等,年中鐵三角,sennheiser, klipsch,全部都出新款anc tws
其實真無線嚟講,我覺得隔音>>>ANC
其實係
其實除左無電量顯示同改nc 個setting(都唔會成日改)
都無咩大唔user friendly
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞