True Wireless 真無線耳機討論 (37)

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
我想問有冇人試過清潔noble falcon個陣
個塊薄既網穿左
我拆個耳膠落尼 見到個網面有d污垢
擦左幾下 唔係大力
但穿左個邊 唔係中間 有d唔平衡
可以點 聽會唔會好大影響 岩岩買過左一個月....
原來係塊網個邊d膠甩左
但係個網穿左 凹左落去
同sennheiser比點樣?有冇試過?
冇啊,只試了Falcon同Aviot Te-d01d
咁多位ching 想請教下
如果平日都長時間用 會做gym 同跑步
少講電話 音質正常就可以(有線用緊ie80)
暫時市面上係咪75t / bose sound sport 係最好選擇?
n6 pro大舖有得買味
上價錢網搵
胃訊有得買
會員九折,有性趣tg我名
值唔值得等
N6 PRO大家覺得點?可能新出網上評價唔算好多
用過anc900bt 降嘈好似無效果咁樣 車引擎聲人聲隔唔到 宜家呢隻重要係true wireless 建議唔好咁大期望
等75t active
唔係做運動係咪無需要等75t active
你做運動都可以75t
琴日試左,三頻平均,無咩特別咁
試埋通話對面完全聽唔到我講乜,淨係收晒環境聲
想請教下有冇人用緊bose soundsport free? 我個delay問題都幾嚴重 啱啱尋日更新完好似仲嚴重左 有冇人都係咁?
耳窿細用邊隻冇咁辛苦?送俾人
邊度有得試falcon
Jabra Elite 75t有冇人打機會有delay問題?D聲起馬慢半秒出,但係睇youtube同netflix就冇野...
tws都係咁㗎啦...除非你係android又有aptx LL 副耳機又有aptxLL就唔怕delay
原來係錦
N6 pro 定 1more anc tws 好啲?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞