True Wireless 真無線耳機討論 (37)

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
通話質素如何?
我見active係防水勁左 多個防塵 同埋多啲色咁
其他硬件一樣
香港應有有排先有
有凹凸咁樣
師兄 jabra 75t 有冇折
另外plantronics backbeat pro 5100同jabra75t 有冇師兄比較過邊款好d
配戴感會唔會有唔一樣?
falcon有冇其他耳棉推介,用緊truegrip pro好易爛,2個禮拜一對

利申 耳勁油
有,tg我名
師兄介唔介意俾你tg 我
我唔識打tg 出黎
truegrip pro已經好難爛
咁你應該都係用膠算
準備入手true wireless
有冇人可以比較下airpods pro vs b&o e8 vs sen記 mtw?
如果仲有同級都可以建議下
期待咗aviot te-d01d mk2好耐點知一出個個都話廢廢地
而家考慮緊去日本買aviot bd21f隻特別版

想問其實各位買咗TWS耳機之後仲會唔會戴返有線耳機
同埋二千零蚊嘅TWS耳機比較返二千零蚊嘅有線耳機(例如我用緊嘅im02)
音質會唔會差好遠?
睇左一排post 都係揀唔到replace AirPod pro
想要ANC, 通話聽歌all round

有冇Ching 有好介紹
唔知係咪耳形問題
我隻mk2感覺上好唔穩
耳翼勾唔到耳仔
嘩巴你你已經買咗拿
係囉聽講依隻唔係個個耳仔啱
期待咗aviot te-d01d mk2好耐點知一出個個都話廢廢地
而家考慮緊去日本買aviot bd21f隻特別版

想問其實各位買咗TWS耳機之後仲會唔會戴返有線耳機
同埋二千零蚊嘅TWS耳機比較返二千零蚊嘅有線耳機(例如我用緊嘅im02)
音質會唔會差好遠?
唔知係咪耳形問題
我隻mk2感覺上好唔穩
耳翼勾唔到耳仔
嘩巴你已經買咗拿
係囉聽講依隻唔係個個耳仔啱
見第一代個個讚嘛
無諗到二代個設計咁鳩
仲未有75t黑色
定等買75t active藍色好
有無人知價錢差幾遠
官網未見到價
Falcon可唔可以用梘液洗下佢?
耳仔間中有油
Mw07+ whatapps聽錄音 較到最大都勁細聲
有冇巴打都有同樣問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞