True Wireless 真無線耳機討論 (37)

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
我係行到某啲角落位先會咁
anker soundcore liberty air 2 呢款如何
見rtings都有提過下
誠品好似唔送香港?

就黎等唔到 冇保都想入手
今日去胃信買 falcon 75t 定bd21f好
我用iphone 聽
主要著重音質同延遲問題
有冇人有高見
台灣邊到
問下有冇frd係台灣幫我買隻先
上星期開始用jabra 75t, 左耳試過好幾次忽然間完全冇咗聲0.5-1秒,開頭以為干擾,但行返去同一個位又冇事
琴日換左部新機, 今朝坐MTR+行街, 左耳一樣會有時窒下窒下或者1秒冇左聲, 係車廂同月台就最嚴重.
其實哩D干擾程度係咪正常?因為我第1次用藍牙耳機
無理由前後2部都係咁, 會唔會係FIRMWARE問題?
唔該巴打 就嚟想掉左佢
用咗兩個月, D聲質素唔差, 仲有apps可以揀EQ, 睇片極輕微遲緩, 應該會聽多一排, 暫時都無乜心水換機。
第一批買Sennheiser MOMENTUM True Wireless既用家我想問你地而家對tw d電下降成點?

我個對3個鐘都冇
75t

胃信會員九折,有性趣tg我名
thanks 不過冇fd係個邊
咪有等
有冇人想收jbl reflect flow耳機 買多左對,全新
大家通常睇邊個youtuber review耳機
個人鍾意flossy carter同jimsreviewroom
flossy睇係幾好睇不過佢啲音質評價信唔過
娛樂性滿分
佢都有彈下野既 台灣個larrie好多人講 但係乜都話好咁
副mw07+最近幾日金鐘轉車行果段路左耳斷窒下窒下咁,係咪需要拎上行搞?

袋褲袋,用iphone7
n6pro應該好快會有 豐澤個網見到
but 1598
我都諗緊買呢個定等bose
定係n6算
信自己耳仔最好 英京好似有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞