True Wireless 真無線耳機討論 (37)

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
bose 真無線?
去始創揾吓
上星期仲有
各位ching Budget $600 新手揀咩好
暫時睇咗Jlab jbuds air icon, sabbat e12 ultra, edifier tws5, bonnaire mx900/910, eops wv 2+都ok
但太多唔知點揀
尋日去見到星際有
1more隻anc點睇
大陸野不了
1more中文名叫万魔
點買得落手
周杰倫有份
Sabbat 啦,穩陣,細,又平
Sabbat大陸公司
Edifier出左tws6
好似仲吸引
TRN T200 圈鐵 aptx, 大概 $250, 聽歌d聲真係好好
唯一電箱用緊 micro usb, 唔係 type-c
同求
淨係揾到Urbanista Stockholm同happy plug
想問邊度有得試
另外仲有兩隻sabbat e12同mifo 02不過係大陸野
最後都係決定falcon了
因為睇到bd21f 唔知係咪qc有問題
網上都幾多人投訴
另外falcon邊到買最平,定係到到都係公價$1380
頭先mw07+個盒唔小心跌左落地,花撚晒,好心痛
75T岩岩都跌左😭
有無巴打用緊鐵三角CKS5TW
覺得點 就咁戴個耳塞唔係幾舒服 雖然個低音係幾正
感覺好似上代嘅CKR7TW同SPORT7TW都無依隻咁好聽
人在日本 bic camera折埋之後八舊水港紙多啲
好似都幾抵玩 之前一路用開im50
如果追求音質,除左sennheiser之外,會有咩好選擇?因為sennheiser有走電問題
睇圖你呢隻講電話都應該唔錯,因為有支嘢對出嚟。
新手岩岩入坑, 試左幾隻之後最後都係揀左隻BASE 勁D 既75T。發現中SIZE 隻耳塞帶耐左耳仔有小小唔舒服轉左隻細SIZE 耳塞。轉左細SIZE 之後係無左唔舒服個種感覺但又無左與世隔絕個種感覺, 好矛盾。我都唔知出去買應該買M SIZE 定S SIZE 耳塞好, 有無巴打指點下
唔洗晒錢買😂 佢原裝最貼耳
但係我上sabbat香港專買店個網好撚黃喎
SpinFit會唔會好啲?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞