True Wireless 真無線耳機討論 (37)

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
The Jabra Elite Active 75t will come in six colors: Navy (February), Copper Black (an Amazon exclusive, February), Titanium Black (a Best Buy exclusive, February), Grey (March), Sienna (April) and Mint (April).

Navy 不過要等到2月
含有粗口/成人內容
綠色幾好J
又到左孝敬老豆時間
請問有冇pami slide用家可以分享下體驗好唔好,例如傾電話,連接質素等,同埋值唔值得買?
1. 連接質素ok, 試過MK某D位受到干擾, 斷斷下, 其他時候冇斷過
2. 電話冇傾過, 聽聞幾穩定
3. 值唔值得買就睇你, 始終我用過既TWS實在唔多, 好難話比你聽
而家出左pamu slide mini 充電盒細舊左好多, 自己上官網睇
利申: 一開波已經係indiegogo眾籌左
咁音質方面點?依家見香港周圍都有行貨賣普遍1000蚊咁上下,最平見過8xx, 好似都有d吸引咁
邊度仲有白色mw07plus
問lets go 話未知幾時返貨
正常耳機音質, 其實我本人覺得最差係佢個外型唔夠靚仔..
btw 各花入各眼
直接係官網買好似仲平
想問下ipx5夠唔夠頂做gym跑步出汗
75t 係爭在冇得單邊用,active199usd 不如買返AirPods pro
夠,其實好難出汗出到耳機壞
想問下有無咩耳機係入耳式,好似舊款airpod咁
但for android 用
(油耳戴唔到耳塞果啲款,點戴都跣出黎)
搵左好耐都淨係睇到個叫happy plug air 1
但唔係好多comment

但用緊android 買airpod又好多野都唔support
例如拎出黎唔會停歌 唔識自動connect 果啲
音質唔係最重要
但希望可以用黎傾電話果啲
想問falcon noble有apps 用未
We are working out a few bugs and hope to have the app released in the next couple of weeks.

客服回覆
今日係英京買咗 Falcon ,翻屋企試,不停係背景聽到沙沙聲,請問有無解決方法?
$1380 可以試,職員都幾nice
邊對?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞