True Wireless 真無線耳機討論 (37)

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
通話=Airpods
用mw07plus 既你地 紅綠燈會唔會勁疾?
問巴打喺胃信攞折,75t唔洗1300有找
通話同airpods差不多,音質同續航都好過 airpods
續航好啲喎…airpods得嗰4個鐘
都冇乜邊幾對續航比airpods更弱
近期入咗mw07 plus 同 mtw 兩個轉埋spin fit耳膠 用落好滿意 有排唔駛買新野玩
My apologies. I have inquired with my team and it appears that we were mistaken and the MW07 does not currently support AAC. This may become available in a future update. My sincere apologies for my misunderstanding.

Best,
Jared

呃鳩我
胃信九折,要就tg我名啦
其實75t全黑係未出?定出左香港未有貨? 隻titanium唔係太吸引... 不過都係想睇實物再決定
希望佢出番個app 搞搞佢
香港未有
見到amazon有全黑
https://youtu.be/-zX5CMniLsg
pamu slide通話唔差得過airpods pro
8:40開始聽

續航同價錢仲贏幾條街
airpod pro 重要改廢左個anc.....好彩當初冇買
就算有 都應該只係就咁update
唔會出app
Falcon右耳有時會don don don don
有無人知咩事?
完全就係之前libratone track air+咁,聽聞佢真係有更新有返aac,不過我未等到更新就放走左了
行得太遠斷左connection?
nuarl
睇你介唔介意價錢
2代一出都二千中
1代依家千頭有水貨 一千有二手有保tim
漏電問題 如果你幾乎日日用
又ok三四日一叉嘅其實無乜野
請問邊度有得試75t
胃信有得試
75t會唔會出Active版
有無邊間衛訊仲有75t
me too, 想問下係咪有一包銀色野裡面得一對棉耳塞?

我見說明書話有三對🤔

同埋除左iphone 果到較大細聲, 係咪無其他地方較??
打機覺得唔夠大聲, 聽歌ok
逐間打去問總有一間有
會員九折,要就tg我名啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞