True Wireless 真無線耳機討論 (37)

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
幾時先有全黑
上個月更新咗有AAC啦小鳥...
去試左falcon 同 aviot bd21f
覺得bd21f好似好聲少少
但係耳道唔夠深 帶到好凸 係咪無得搞
題外話, 有冇人知Moov 個紅色 E字 icon 代表咩
用開Bose soundsport free,其實依家轉Sony wf1000xm3好唔好
我都係
諗住過完年拎去整
同問
MW07 PLUS係咪唔支援AAC,見佢個盒無寫
除咗Jabra、Sony同AirPods Pro之外,仲有冇咩耳機係有Transparency mode
暫未support
想問下falcon用到邊隻耳膠?
你係用android機?
我都係試呢兩款但係覺得bd21f完全比下去
唔知關唔關我用iphone+moov事
覺得好似隔音好啲,同埋覺得Bose sound sports free個咪講電話冇咁好
OUT OF STOCK
諗咗好耐
jabra 75t, senn 同 marley liberate air 邊個好...
想音質好仲可以出少少汗
75t好新無得試..有無人可以分享下心得?
今日試左xm3同noble falcon
xm3個聲幾好 但成日窒
但明明聽人講佢幾穩定
係咩事 我手機都係用sony

falcon 唔記得換我自己粒膠試
聲好似差d

冇得試75t
sony Xperia 1?
呢部機個藍牙係有啲問題
跟你要求就senn最好
音質最好,IPX4防到汗
xzp炸
試falcon個時好順 但聽落冇咁正

仲有咩推薦 最好有防水
如果送比女士
不求音質 只求外表同埋普通聽歌講電話
budget 大幾百蚊
有無推介
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞